Оцінювання рівня якості м'ясних продуктів українського виробника
Author
Кучерук, В. Ю.
Маньковська, В. С.
Янковий, Д.
Date
2017Metadata
Show full item recordCollections
- Наукові роботи каф. ІРТС [779]
Abstract
Актуальність проблеми оцінювання рівня якості м’ясної продукції важко недооцінити, адже м’ясні
продукти відносяться до переліку стратегічно важливих, оскільки забезпечують раціон харчування людини
повноцінною білковою складовою. На ринку м’яса, що користується стабільним попитом у споживача,
представлені різні його види, і покупцеві іноді важко вибрати якісний продукт із цього різноманіття. До того
ж далеко не вся продукція, представлена на ринку являється безпечною та корисною.
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/35308