Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorКозак, А. Ю.uk
dc.contributor.authorКрилик, Л. В.uk
dc.contributor.authorKozak, A. U.en
dc.contributor.authorKrylik, L. V.en
dc.date.accessioned2022-09-16T09:42:06Z
dc.date.available2022-09-16T09:42:06Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.citationКозак А. Ю. Перспективи розробки інформаційної технології формування обсягу поставок продуктів для ресторану [Електронний ресурс] / А. Ю. Козак, Л. В. Крилик // Матеріали LІ науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 31 травня 2022 р. – Електрон. текст. дані. – 2022. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2022/paper/view/14922.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/35786
dc.description.abstractВ роботі було обґрунтовано доцільність створення інформаційної технології формування обсягу поставок продуктів для ресторану, розглянуто фактори, які впливають на прогноз та проаналізовано методи прогнозування, в результаті чого обрано метод аналізу часових рядів для розробки інформаційної технології.uk
dc.description.abstractThe expediency of creation of information technology of formation of volume of deliveries of products for restaurant was substantiated in work, the factors influencing the forecast are considered and methods of forecasting are analyzed, therefore the method of the analysis of time series for development of information technology is chosen.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали LI науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 31 травня 2022 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2022/paper/view/14922
dc.subjectметод аналізу часових рядівuk
dc.subjectпоставки продуктівuk
dc.subjectресторанuk
dc.subjectmethod of time series analysisen
dc.subjectproduct deliveryen
dc.subjectrestauranen
dc.titleПерспективи розробки інформаційної технології формування обсягу поставок продуктів для ресторануuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc004.42
dc.relation.referencesНечаюк Л. І. Готельно-ресторанний бізнес : менеджмент. Навчальний посібник / Л. І. Нечаюк, Н. О. Телеш. – К. : Центр навчальної літератури, 2003. – 348 с.uk
dc.relation.referencesПланування та прогнозування в умовах ринку : навч. посіб. / В. Г. Воронкова [та ін.]. – К. : ВД «Професіонал», 2006. – 608 с.uk
dc.relation.referencesБілик М. Д. Методи фінансового планування і прогнозування в управлінні фінансами підприємства / М. Д. Білик // Формування ринкових відносин в Україні. – 2006. – № 9. − С. 79 – 84.uk
dc.relation.referencesКупалова Г. І. Теорія економічного аналізу : навч. посіб. / Г. І. Купалова. − К. : Знання, 2008. − 639 с.uk
dc.relation.referencesЄріна А. М. Статистичне моделювання та прогнозування : навч. посіб. / А. М. Єріна. – К. : КНЕУ, 2001. – 170 с.uk


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію