Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorКукель, Г. С.uk
dc.date.accessioned2023-02-07T08:57:06Z
dc.date.available2023-02-07T08:57:06Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.citationКукель Г. С. Підвищення конкурентоздатності аграрного виробництва в умовах глобалізації [Текст] / Г. С. Кукель // Конкурентоспроможність економіки країни в світовому аспекті: зб. матер. Всеукр. наук.-практ. конф., 12 лют. 2022 р. – Київ : ГО «Київський економічний науковий центр», 2022. – С. 5–9.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/36337
dc.description.abstractВивчення зарубіжного досвіду формування конкурентного середовища в агропромисловому комплексі дозволяє зробити узагальнюючий висновок: ступінь розвитку конкурентного середовища агропромислового комплексу визначається ефективністю роботи окремих сільськогосподарських підприємств і в дуже більшій мірі державною підтримкою товарного аграрного виробництва за допомогою досить різнобічних, в тому числі і протекціоністських заходів.uk
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherКиївський економічний науковий центрuk
dc.relation.ispartofКонкурентоспроможність економіки країни в світовому аспекті: зб. матер. Всеукр. наук.-практ. конф., 12 лют. 2022 р. : 5–9.uk
dc.titleПідвищення конкурентоздатності аграрного виробництва в умовах глобалізаціїuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc339.13(063)


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію