Підвищення конкурентоздатності аграрного виробництва в умовах глобалізації
dc.contributor.author | Кукель, Г. С. | uk |
dc.date.accessioned | 2023-02-07T08:57:06Z | |
dc.date.available | 2023-02-07T08:57:06Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Кукель Г. С. Підвищення конкурентоздатності аграрного виробництва в умовах глобалізації [Текст] / Г. С. Кукель // Конкурентоспроможність економіки країни в світовому аспекті: зб. матер. Всеукр. наук.-практ. конф., 12 лют. 2022 р. – Київ : ГО «Київський економічний науковий центр», 2022. – С. 5–9. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/36337 | |
dc.description.abstract | Вивчення зарубіжного досвіду формування конкурентного середовища в агропромисловому комплексі дозволяє зробити узагальнюючий висновок: ступінь розвитку конкурентного середовища агропромислового комплексу визначається ефективністю роботи окремих сільськогосподарських підприємств і в дуже більшій мірі державною підтримкою товарного аграрного виробництва за допомогою досить різнобічних, в тому числі і протекціоністських заходів. | uk |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Київський економічний науковий центр | uk |
dc.relation.ispartof | Конкурентоспроможність економіки країни в світовому аспекті: зб. матер. Всеукр. наук.-практ. конф., 12 лют. 2022 р. : 5–9. | uk |
dc.title | Підвищення конкурентоздатності аграрного виробництва в умовах глобалізації | uk |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 339.13(063) |
Файли в цьому документі
Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)
-
Наукові роботи каф. ММЕ [353]
статті, матеріали конференцій