Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorАдлер, О. О.uk
dc.contributor.authorДолгій, Л. М.uk
dc.date.accessioned2023-03-17T09:00:36Z
dc.date.available2023-03-17T09:00:36Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.citationАдлер О.О. LEAN-технології в практиці підвищення конкурентоспрможності ПРАТ «Концерн Хлібпром» [Електронний ресурс] / О. О. Адлер, Л. М. Долгій // Матеріали LI науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 31 травня 2022 р. – Електрон. текст. дані. – 2022. – Режим доступу: https://conferences. vntu. edu.ua/index.php/ all-fm/all-fm-2022/paper/ view/14480.uk
dc.identifier.isbn987-966-641-894-7
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/36469
dc.description.abstractThe research materials are devoted to highlighting the main methods of increasing the competitiveness of the enterprise through the introduction of lean-competition.en
dc.description.abstractМатеріали дослідження присвячено висвітленню основних прийомів підвищення конкурентоспроможності підприємства шляхом впрвадження lean-конкуренції.uk
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали LI науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 31 травня 2022 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences. vntu. edu.ua/index.php/ all-fm/all-fm-2022/paper/ view/14480
dc.subjectконкуренціяuk
dc.subjectконкурентні перевагиuk
dc.subjectLEAN-конкуренціяuk
dc.subjectпідищення ефективностіuk
dc.subjectаналізuk
dc.subjectcompetitionen
dc.subjectcompetitive advantagesen
dc.subjectLEAN-competitionen
dc.subjectincreasing efficiencyen
dc.subjectanalysisen
dc.titleLEAN-технології в практиці підвищення конкурентоспрможності ПРАТ «Концерн Хлібпром»uk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc658.5
dc.relation.referencesАдлер О.О., Долгій Л.М. Економічний аналіз як основна складова в системі прийняття обґрунтованого управлінського рішення на підприємстві (на прикладі ПрАТ «Концерн хлібпром»). Науковий вісник ужгородського національного університету. Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство. 2021. №39. С.7-12.uk
dc.relation.referencesАдлер О.О., Долгій Л.М. Алгоритм прийняття обґрунтованого управлінського рішення через систему економічного аналізу. Бізнес, цифрові інновації, підприємництво: теоретичні підходи та практичні аспекти розвитку: збірник матеріалів науково-практичної конференції (м. Запоріжжя, 6 листопада 2021 року) / Східноукраїнський інститут економіки та управління. – Запоріжжя: ГО «СІЕУ», 2021. – 96 с. С. 61-64.uk
dc.relation.referencesBell S.C. Lean IT: Enabling and Sustaining Your Lean Transformation / Steven C. Bell, Michael A. Orzen. – CRC Press. Taylor & Francis Group. A PRODUCTIVITY PRESS BOOK. – 2018. – 349 p.en
dc.relation.referencesIram Chavez The Power of Lean Manufacturing. Automation & Networking, Processing & Handling. URL: https://www.manufacturingtomorrow. com/article/2019/01/top-article-of-2019-the-power-of-leanmanufacturing-/12739.en
dc.relation.referencesКолос І.В. Логіко-історичні етапи еволюції методичних підходів в концепції ощадливого виробництва. Економіка і суспільство. 2016. №3. С. 2014-2019uk
dc.relation.referencesZavertany D. V. Features of the formation and implementation of a dynamic competitive strategy of the bakery industry enterprises. Evropský časopis ekonomiky a managementu. 2018. Svazok 4. Vydani 2. P. 78–83.en
dc.relation.referencesЗавертаний Д. В. Хлібопекарська галузь Європейського Союзу: особливості регулювання та перспективи розвитку. Економічний вісник Запорізької державної інженерної академії. 2017. Вип. 3 (09). С. 56–61.uk


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію