dc.contributor.author | Адлер, О. О. | uk |
dc.contributor.author | Долгій, Л. М. | uk |
dc.date.accessioned | 2023-03-17T09:00:36Z | |
dc.date.available | 2023-03-17T09:00:36Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Адлер О.О. LEAN-технології в практиці підвищення конкурентоспрможності ПРАТ «Концерн Хлібпром» [Електронний ресурс] / О. О. Адлер, Л. М. Долгій // Матеріали LI науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 31 травня 2022 р. – Електрон. текст. дані. – 2022. – Режим доступу: https://conferences. vntu. edu.ua/index.php/ all-fm/all-fm-2022/paper/ view/14480. | uk |
dc.identifier.isbn | 987-966-641-894-7 | |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/36469 | |
dc.description.abstract | The research materials are devoted to highlighting the main methods of increasing the competitiveness of the
enterprise through the introduction of lean-competition. | en |
dc.description.abstract | Матеріали дослідження присвячено висвітленню основних прийомів підвищення конкурентоспроможності
підприємства шляхом впрвадження lean-конкуренції. | uk |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали LI науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 31 травня 2022 р. | uk |
dc.relation.uri | https://conferences. vntu. edu.ua/index.php/ all-fm/all-fm-2022/paper/ view/14480 | |
dc.subject | конкуренція | uk |
dc.subject | конкурентні переваги | uk |
dc.subject | LEAN-конкуренція | uk |
dc.subject | підищення ефективності | uk |
dc.subject | аналіз | uk |
dc.subject | competition | en |
dc.subject | competitive advantages | en |
dc.subject | LEAN-competition | en |
dc.subject | increasing efficiency | en |
dc.subject | analysis | en |
dc.title | LEAN-технології в практиці підвищення конкурентоспрможності ПРАТ «Концерн Хлібпром» | uk |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 658.5 | |
dc.relation.references | Адлер О.О., Долгій Л.М. Економічний аналіз як основна складова в системі прийняття
обґрунтованого управлінського рішення на підприємстві (на прикладі ПрАТ «Концерн хлібпром»).
Науковий вісник ужгородського національного університету. Серія: Міжнародні економічні
відносини та світове господарство. 2021. №39. С.7-12. | uk |
dc.relation.references | Адлер О.О., Долгій Л.М. Алгоритм прийняття обґрунтованого управлінського рішення через
систему економічного аналізу. Бізнес, цифрові інновації, підприємництво: теоретичні підходи та
практичні аспекти розвитку: збірник матеріалів науково-практичної конференції (м. Запоріжжя, 6
листопада 2021 року) / Східноукраїнський інститут економіки та управління. – Запоріжжя: ГО
«СІЕУ», 2021. – 96 с. С. 61-64. | uk |
dc.relation.references | Bell S.C. Lean IT: Enabling and Sustaining Your Lean Transformation / Steven C. Bell, Michael A.
Orzen. – CRC Press. Taylor & Francis Group. A PRODUCTIVITY PRESS BOOK. – 2018. – 349 p. | en |
dc.relation.references | Iram Chavez The Power of Lean Manufacturing. Automation & Networking, Processing & Handling.
URL: https://www.manufacturingtomorrow. com/article/2019/01/top-article-of-2019-the-power-of-leanmanufacturing-/12739. | en |
dc.relation.references | Колос І.В. Логіко-історичні етапи еволюції методичних підходів в концепції ощадливого
виробництва. Економіка і суспільство. 2016. №3. С. 2014-2019 | uk |
dc.relation.references | Zavertany D. V. Features of the formation and implementation of a dynamic competitive strategy of
the bakery industry enterprises. Evropský časopis ekonomiky a managementu. 2018. Svazok 4. Vydani 2. P.
78–83. | en |
dc.relation.references | Завертаний Д. В. Хлібопекарська галузь Європейського Союзу: особливості регулювання та
перспективи розвитку. Економічний вісник Запорізької державної інженерної академії. 2017. Вип. 3
(09). С. 56–61. | uk |