dc.contributor.author | Волкова Наталія Валентинівна | uk |
dc.date.accessioned | 2023-05-01T12:17:55Z | |
dc.date.available | 2023-05-01T12:17:55Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Волкова Наталія Валентинівна Компетентна модель формування базових професійних компетенцій підготовки майбутніх інженерів-педагогів у галузі харчових технологій [Електронний ресурс] / Наталія Валентинівна Волкова // Матеріали ІІ Міжнародної науково-технічної конференції «Перспективи розвитку машинобудування та транспорту», Вінниця, 13-15 травня 2021 р. – Електрон. текст. дані. – Вінниця, 2021. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/prmt/pmrt2021/paper/viewFile/13460 | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/36970 | |
dc.description.abstract | У представленій публікації здійснена спроба обґрунтувати особливості підготовки майбутніх інженерів-педагогів у галузі харчових технологій. Розкрито значущі компетенції бакалаврів даного напряму, детально описано виробничо-технологічна, організаційне управлінська, науково-дослідницька, проектно-конструкторська діяльності майбутніх спеціалістів. | uk |
dc.description.abstract | In the presented publication an attempt is made to substantiate the peculiarities of training future engineers-teachers in the field of food technologies. Significant competencies of bachelors in this field are revealed, production-technological, organizational-managerial, research, design and engineering activities of future specialists are described in detail. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали ІІ Міжнародної науково-технічної конференції «Перспективи розвитку машинобудування та транспорту», Вінниця, 13-15 травня 2021 р. | uk |
dc.relation.uri | https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/prmt/pmrt2021/paper/viewFile/13460 | |
dc.subject | інженер-педагог у галузі харчових технологій | uk |
dc.subject | професійні компетенції | uk |
dc.subject | професійна діяльність | uk |
dc.subject | engineer-teacher in the field of food technologies | en |
dc.subject | professional competences | en |
dc.subject | professional activity | en |
dc.title | Компетентна модель формування базових професійних компетенцій підготовки майбутніх інженерів-педагогів у галузі харчових технологій | uk |
dc.title.alternative | Сompetent model of formation of basic professional competences for training of future engineers-teachers pedagogues in the field of food technologies | en |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 378:[37.011.3-051:664] | |
dc.relation.references | Волкова Н.В. Методологічні підходи дослідження формування професіоналізму майбутніх інженерів-педагогів у галузі харчових технологій. | uk |
dc.relation.references | Сучасні інформаційні технології та інноваційні методики навчання в підготовці фахівців: методологія, теорія, досвід, проблеми // Зб.наук.пр.-Випуск 47/редкол.-Київ-Вінниця:ТОВ фірма “Планер”,2020.– С.412-422. | uk |
dc.relation.references | Горбатюк Р.М., Волкова Н.В. Інтеграція професійної освіти і виробництва як чинник модернізації підготовки майбутніх інженерів-педагогів у галузі харчових технологій. Ukrainian Journal of Educational Studies and Information Technology : науковий часопис. Том 6. № 1. 2018. С. 89–102. URL: http://ojs.mdpu.org.ua/index.php/itse/article/view/2447 | uk |