Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorВолкова Наталія Валентинівнаuk
dc.date.accessioned2023-05-01T12:17:55Z
dc.date.available2023-05-01T12:17:55Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.citationВолкова Наталія Валентинівна Компетентна модель формування базових професійних компетенцій підготовки майбутніх інженерів-педагогів у галузі харчових технологій [Електронний ресурс] / Наталія Валентинівна Волкова // Матеріали ІІ Міжнародної науково-технічної конференції «Перспективи розвитку машинобудування та транспорту», Вінниця, 13-15 травня 2021 р. – Електрон. текст. дані. – Вінниця, 2021. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/prmt/pmrt2021/paper/viewFile/13460uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/36970
dc.description.abstractУ представленій публікації здійснена спроба обґрунтувати особливості підготовки майбутніх інженерів-педагогів у галузі харчових технологій. Розкрито значущі компетенції бакалаврів даного напряму, детально описано виробничо-технологічна, організаційне управлінська, науково-дослідницька, проектно-конструкторська діяльності майбутніх спеціалістів.uk
dc.description.abstractIn the presented publication an attempt is made to substantiate the peculiarities of training future engineers-teachers in the field of food technologies. Significant competencies of bachelors in this field are revealed, production-technological, organizational-managerial, research, design and engineering activities of future specialists are described in detail.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали ІІ Міжнародної науково-технічної конференції «Перспективи розвитку машинобудування та транспорту», Вінниця, 13-15 травня 2021 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/prmt/pmrt2021/paper/viewFile/13460
dc.subjectінженер-педагог у галузі харчових технологійuk
dc.subjectпрофесійні компетенціїuk
dc.subjectпрофесійна діяльністьuk
dc.subjectengineer-teacher in the field of food technologiesen
dc.subjectprofessional competencesen
dc.subjectprofessional activityen
dc.titleКомпетентна модель формування базових професійних компетенцій підготовки майбутніх інженерів-педагогів у галузі харчових технологійuk
dc.title.alternativeСompetent model of formation of basic professional competences for training of future engineers-teachers pedagogues in the field of food technologiesen
dc.typeThesis
dc.identifier.udc378:[37.011.3-051:664]
dc.relation.referencesВолкова Н.В. Методологічні підходи дослідження формування професіоналізму майбутніх інженерів-педагогів у галузі харчових технологій.uk
dc.relation.referencesСучасні інформаційні технології та інноваційні методики навчання в підготовці фахівців: методологія, теорія, досвід, проблеми // Зб.наук.пр.-Випуск 47/редкол.-Київ-Вінниця:ТОВ фірма “Планер”,2020.– С.412-422.uk
dc.relation.referencesГорбатюк Р.М., Волкова Н.В. Інтеграція професійної освіти і виробництва як чинник модернізації підготовки майбутніх інженерів-педагогів у галузі харчових технологій. Ukrainian Journal of Educational Studies and Information Technology : науковий часопис. Том 6. № 1. 2018. С. 89–102. URL: http://ojs.mdpu.org.ua/index.php/itse/article/view/2447uk


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію