dc.contributor.advisor | Шуллє, Ю. А. | uk |
dc.contributor.advisor | Shulle, Y. | en |
dc.contributor.author | Проценко, Л. О. | uk |
dc.contributor.author | Protsenko, L. | en |
dc.date.accessioned | 2023-06-06T14:44:22Z | |
dc.date.available | 2023-06-06T14:44:22Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Проценко Л. О. Шляхи енергозбереження на підприємствах харчової промисловості [Електронний ресурс] / Л. О. Проценко; наук. кер. Ю. А. Шуллє // Матеріали L науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 10-12 березня 2021 р. – Електрон. текст. дані. – 2021. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-feeem/all-feeem-2021/paper/view/12433. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/37334 | |
dc.description | Науковий керівник: Шуллє Юлія Андріївна – кандидат технічних наук, доцент кафедри
електротехнічних систем електроспоживання та енергетичного менеджменту. | uk |
dc.description.abstract | Запропоновано варіанти енергозбереження на підприємствах, які спрямовані на випуск харчової
продукції. | uk |
dc.description.abstract | The options of energy saving at the enterprises which are directed on release of foodstuff are offered. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали L науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 10-12 березня 2021 р. | uk |
dc.subject | харчова продукція | uk |
dc.subject | енергозбереження | uk |
dc.subject | підприємства | uk |
dc.subject | food products | en |
dc.subject | energy saving | en |
dc.subject | factory | en |
dc.title | Шляхи енергозбереження на підприємствах харчової промисловості | uk |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 621.316 | |
dc.relation.references | Довідник спеціаліста харчових виробництв. Книга 2. Енергозбереження / А. І. Соколенко, А. І.
Українець та інш. За ред. А. І. Соколенко – К.: АртЕк, 2003. – 432 с. | uk |
dc.relation.references | Стабников В. Н. Использование вторичного тепла в пищевой промышленности / В. Н. Стабников,
Н. Г. Бойченко. – М. : Изд-во «Наука», 1972. – 542 с. | uk |
dc.relation.references | Ковалко М. П. Енергозбереження – пріоритетний напрям державної політики України /
М. П. Ковалко, С. П. Денисюк. – К.: УЕЗ, 2001. – 506 с | uk |
dc.relation.references | Гаврищук С. Р. Енергоефективні технології та енергозбереження на підприємствах харчової
промисловості / С. Р. Гаврищук. [Електронний ресурс]. – Режим доступу:
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwi305TIo
qHvAhWIK3cKHav9DDIQFjAAegQIARAD&url=https%3A%2F%2Fconferences.vntu.edu.ua%2Findex.php%2Fa
ll-feeem%2Fall-feeem-2017%2Fpaper%2Fdownload%2F2090%2F1880&usg=AOvVaw2CvMIw4ySPXJWCDvK8P2N | uk |