Показати скорочену інформацію

dc.contributor.advisorШуллє, Ю. А.uk
dc.contributor.advisorShulle, Y.en
dc.contributor.authorПроценко, Л. О.uk
dc.contributor.authorProtsenko, L.en
dc.date.accessioned2023-06-06T14:44:22Z
dc.date.available2023-06-06T14:44:22Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.citationПроценко Л. О. Шляхи енергозбереження на підприємствах харчової промисловості [Електронний ресурс] / Л. О. Проценко; наук. кер. Ю. А. Шуллє // Матеріали L науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 10-12 березня 2021 р. – Електрон. текст. дані. – 2021. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-feeem/all-feeem-2021/paper/view/12433.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/37334
dc.descriptionНауковий керівник: Шуллє Юлія Андріївна – кандидат технічних наук, доцент кафедри електротехнічних систем електроспоживання та енергетичного менеджменту.uk
dc.description.abstractЗапропоновано варіанти енергозбереження на підприємствах, які спрямовані на випуск харчової продукції.uk
dc.description.abstractThe options of energy saving at the enterprises which are directed on release of foodstuff are offered.en
dc.language.isouk_UAuk
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали L науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 10-12 березня 2021 р.uk
dc.subjectхарчова продукціяuk
dc.subjectенергозбереженняuk
dc.subjectпідприємстваuk
dc.subjectfood productsen
dc.subjectenergy savingen
dc.subjectfactoryen
dc.titleШляхи енергозбереження на підприємствах харчової промисловостіuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc621.316
dc.relation.referencesДовідник спеціаліста харчових виробництв. Книга 2. Енергозбереження / А. І. Соколенко, А. І. Українець та інш. За ред. А. І. Соколенко – К.: АртЕк, 2003. – 432 с.uk
dc.relation.referencesСтабников В. Н. Использование вторичного тепла в пищевой промышленности / В. Н. Стабников, Н. Г. Бойченко. – М. : Изд-во «Наука», 1972. – 542 с.uk
dc.relation.referencesКовалко М. П. Енергозбереження – пріоритетний напрям державної політики України / М. П. Ковалко, С. П. Денисюк. – К.: УЕЗ, 2001. – 506 сuk
dc.relation.referencesГаврищук С. Р. Енергоефективні технології та енергозбереження на підприємствах харчової промисловості / С. Р. Гаврищук. [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwi305TIo qHvAhWIK3cKHav9DDIQFjAAegQIARAD&url=https%3A%2F%2Fconferences.vntu.edu.ua%2Findex.php%2Fa ll-feeem%2Fall-feeem-2017%2Fpaper%2Fdownload%2F2090%2F1880&usg=AOvVaw2CvMIw4ySPXJWCDvK8P2Nuk


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію