Сир та сирні продукти: різні та спільні ознаки
Автор
Белінська, С. О.
Мороз, О. О.
Бубенко, М. М.
Belinska, S. O.
Moroz, О. O.
Bubenko, M. M.
Дата
2021Metadata
Показати повну інформаціюCollections
Анотації
Досліджено споживні властивості сиру та молоковмісних сирних продуктів. Встановлено, що
органолептичні показники якості (зовнішній вигляд, запах, рисунок на розрізі, консистенція) не є визначальними
критеріями ідентифікації належності продукту до групи сирів чи сирних продуктів. Лише відсутність
молочного післясмаку у сирному продукті можна вважати ідентифікаційною ознакою. The consumer properties of cheese and milk-containing cheese products have been studied. It is established that
organoleptic quality indicators (appearance, smell, cross-sectional pattern, consistency) are not determining criteria
for identifying the product belonging to the group of cheeses or cheese products. Only the absence of milk aftertaste in
cheese products can be considered an identifying feature.
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/37509