• English
    • українська
  • українська 
    • English
    • українська
  • Увійти
Дивитися документ 
  • Головна
  • Матеріали конференцій ВНТУ
  • Науково-технічні конференції підрозділів Вінницького національного технічного університету (НТКП ВНТУ)
  • L НТКП ВНТУ (2021)
  • НТКП ВНТУ. Факультет менеджменту та інформаційної безпеки (2021)
  • Дивитися документ
  • Головна
  • Матеріали конференцій ВНТУ
  • Науково-технічні конференції підрозділів Вінницького національного технічного університету (НТКП ВНТУ)
  • L НТКП ВНТУ (2021)
  • НТКП ВНТУ. Факультет менеджменту та інформаційної безпеки (2021)
  • Дивитися документ
Сайт інституційного репозитарію ВНТУ містить роботи, матеріали та файли, які були розміщені докторантами, аспірантами та студентами Вінницького Національного Технічного Університету. Для розширення функцій сайту рекомендується увімкнути JavaScript.

Сир та сирні продукти: різні та спільні ознаки

Автор
Белінська, С. О.
Мороз, О. О.
Бубенко, М. М.
Belinska, S. O.
Moroz, О. O.
Bubenko, M. M.
Дата
2021
Metadata
Показати повну інформацію
Collections
  • НТКП ВНТУ. Факультет менеджменту та інформаційної безпеки (2021) [105]
Анотації
Досліджено споживні властивості сиру та молоковмісних сирних продуктів. Встановлено, що органолептичні показники якості (зовнішній вигляд, запах, рисунок на розрізі, консистенція) не є визначальними критеріями ідентифікації належності продукту до групи сирів чи сирних продуктів. Лише відсутність молочного післясмаку у сирному продукті можна вважати ідентифікаційною ознакою.
 
The consumer properties of cheese and milk-containing cheese products have been studied. It is established that organoleptic quality indicators (appearance, smell, cross-sectional pattern, consistency) are not determining criteria for identifying the product belonging to the group of cheeses or cheese products. Only the absence of milk aftertaste in cheese products can be considered an identifying feature.
 
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/37509
Відкрити
11329-40290-1-PB.pdf (455.7Kb)

Інституційний репозиторій

ГоловнаПошукДовідкаКонтактиПро нас

Ресурси

JetIQСайт бібліотекиСайт університетаЕлектронний каталог ВНТУ

Перегляд

Всі архівиСпільноти та колекціїЗа датою публікаціїАвторамиНазвамиТемамиТипВидавництвоМоваУДКISSNВидання, що міститьDOIЦя колекціяЗа датою публікаціїАвторамиНазвамиТемамиТипВидавництвоМоваУДКISSNВидання, що міститьDOI

Мій обліковий запис

ВхідРеєстрація

Статистика

View Usage Statistics

ISSN 2413-6360 | Головна | Відправити відгук | Довідка | Контакти | Про нас
© 2016 Vinnytsia National Technical University | Extra plugins code by VNTU Linuxoids | Powered by DSpace
Працює за підтримки 
НТБ ВНТУ