• English
    • українська
  • українська 
    • English
    • українська
  • Увійти
Дивитися документ 
  • Головна
  • Матеріали конференцій ВНТУ
  • Науково-технічні конференції підрозділів Вінницького національного технічного університету (НТКП ВНТУ)
  • LII НТКП ВНТУ (2023)
  • НТКП ВНТУ. Факультет інформаційних технологій та комп'ютерної інженерії (2023)
  • Дивитися документ
  • Головна
  • Матеріали конференцій ВНТУ
  • Науково-технічні конференції підрозділів Вінницького національного технічного університету (НТКП ВНТУ)
  • LII НТКП ВНТУ (2023)
  • НТКП ВНТУ. Факультет інформаційних технологій та комп'ютерної інженерії (2023)
  • Дивитися документ
Сайт інституційного репозитарію ВНТУ містить роботи, матеріали та файли, які були розміщені докторантами, аспірантами та студентами Вінницького Національного Технічного Університету. Для розширення функцій сайту рекомендується увімкнути JavaScript.

Розробка програмних модулів web-системи “кухонний асистент”

Автор
Вуйчак, Є.
Коваленко, О. О.
Дата
2023
Metadata
Показати повну інформацію
Collections
  • НТКП ВНТУ. Факультет інформаційних технологій та комп'ютерної інженерії (2023) [172]
Анотації
Розроблена Web-система дозволяє генерувати рецепти з продуктів які є в наявності у користувача. Для реалізації функцій Web-cистеми було використано фреймворк React та Node.js та середовища Visual Studio. Розроблена Web-система може бути корисними для користувачів, які хочуть знайти нові ідеї для страв, а також для кулінарів та ресторанних шеф-кухарів, які шукають способи розширити свої кулінарні можливості.
 
This project is dedicated to the development of the Web system software module. The developed Web system allows you to generate recipes from products that are available to the user. The React and Node.js frameworks and the Visual Studio environment were used to implement virtual reality functions. The developed Web system can be useful for people who want to find new ideas for dishes, as well as for cooks and restaurant chefs who are looking for ways to expand their culinary capabilities.
 
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/39402
Відкрити
18551.pdf (393.9Kb)

Інституційний репозиторій

ГоловнаПошукДовідкаКонтактиПро нас

Ресурси

JetIQСайт бібліотекиСайт університетаЕлектронний каталог ВНТУ

Перегляд

Всі архівиСпільноти та колекціїЗа датою публікаціїАвторамиНазвамиТемамиТипВидавництвоМоваУДКISSNВидання, що міститьDOIЦя колекціяЗа датою публікаціїАвторамиНазвамиТемамиТипВидавництвоМоваУДКISSNВидання, що міститьDOI

Мій обліковий запис

ВхідРеєстрація

Статистика

View Usage Statistics

ISSN 2413-6360 | Головна | Відправити відгук | Довідка | Контакти | Про нас
© 2016 Vinnytsia National Technical University | Extra plugins code by VNTU Linuxoids | Powered by DSpace
Працює за підтримки 
НТБ ВНТУ