Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorСкалецька, М. О.uk
dc.contributor.authorБілинський, Й. Й.uk
dc.date.accessioned2024-03-15T08:30:49Z
dc.date.available2024-03-15T08:30:49Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.citationСкалецька М. О. Класифікація методів вимірювання вологості сипучих продуктів [Електронний ресурс] / М. О. Скалецька, Й. Й. Білинський // Матеріали L науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 10-12 березня 2021 р. – Електрон. текст. дані. – 2021. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-frtzp/all-frtzp-2021/paper/view/11468.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/39885
dc.description.abstractВ роботі проведений аналіз та запропонована класифікація методів вимірювання вологості сипучих продуктів та виявлено найактуальніші варіанти для наступних досліджень. Досліджені методи контролю вологості зерна. Проведений аналіз і обрані значущі параметри, що впливають на вологість зерна. Результати аналізу дозволяють обрати найбільш придатний метод, що забезпечує високі метрологічні характеристики підвищення точності вимірювань.uk
dc.description.abstractThe paper analyzes and proposes a classification of methods for measuring the moisture content of bulk products and identifies the most relevant options for further research. Methods of grain moisture control are investigated. The analysis is carried out and the significant parameters influencing grain moisture are selected. The results of the analysis allow to choose the most suitable method that provides high metrological characteristics to increase the accuracy of measurements.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали L науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 10-12 березня 2021 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-frtzp/all-frtzp-2021/paper/view/11468
dc.subjectзерноuk
dc.subjectвимірюванняuk
dc.subjectвологістьuk
dc.subjectконтроль вологостіuk
dc.subjectметоди вимірюванняuk
dc.subjectgrainen
dc.subjectmeasurementen
dc.subjecthumidityen
dc.subjecthumidity controlen
dc.subjectmeasurement methodsen
dc.titleКласифікація методів вимірювання вологості сипучих продуктівuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc616.77
dc.relation.referencesБерлинер М.А. Приборы и системы управления. Влагомеры СВЧ / Берлинер М.А. - М.: Энергия, 1973. - 400 cru
dc.relation.referencesВолодарський Є.Т., Кухарчук В.В., Поджаренко В.О., Сердюк Г.Б. Метрологічне забезпечення вимірювань і контролю : навчальний посібник / Є. Т. Володарський, В. В. Кухарчук, В. О. Поджаренко, Г. Б. Сердюк. – Вінниця : Велес, 2001. – 219 сuk
dc.relation.referencesВикторов В.А., Лукин Б.В. Радиоволновые измерения параметров технологических процессов. / В.А. Викторов, Б.В. Лукин - М.: Энергоатомиздат, 1989.- 150с.ru
dc.relation.referencesКричевский Е.С., Волченко А.Г. Контроль влажности твёрдых и сыпучих материалов. / Е.С. Кричевский, А.Г. Волченко. - М.: Энергоатомиздат, 1987.- 200 с.ru
dc.relation.referencesФрадкин А.З., Рыжков Е.В. Измерение параметров антенно-фидерных устройств. / А.З. Фрадкин, Е.В. Рыжков. - М.: Связь - 972 сru
dc.relation.referencesКавецкий Г.Д., Васильев Б.В. Процессы и аппараты пищевой технологии. / Г.Д. Кавецкий, Б.В. Васильев - М.: Колос, 1997. - 1201 с.ru
dc.relation.referencesВишневський Е.П., Чепурин Г.В. Вплив вологості на властивості матеріалів / Е.П.Вишневський, Г.В. Чепурин. - Журнал С.О.К., № 3-4, 2010.uk
dc.relation.referencesЗерно. Правила приемки и методы отбора проб. ГОСТ 13586.3-83 — [Чинний від 1984-01-07].ru


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію