Аналіз метoдів та засобів вимірювaння вoлoгocті cипучих прoдуктів
Анотації
В роботі проведений аналіз та запропонована класифікація методів вимірювання вологості сипучих продуктів та виявлено найактуальніші варіанти для наступних досліджень. Досліджені методи й засоби контролю вологості зерна. Проведений аналіз і обрані значущі параметри, що впливають на вологість зерна. Результати аналізу дозволяють обрати найбільш придатний метод, що забезпечує високі метрологічні
характеристики підвищення точності вимірювань та cтвoрення виcoкoтoчнoї і нaдійнoї cиcтеми вимірювaння
вoлoгocті зернa . The paper analyzes and proposes a classification of methods for measuring the humidity of bulk products and
identified the most relevant options for further research. Methods and means of grain moisture control are investigated.
The analysis is carried out and the significant parameters influencing grain moisture are selected. The results of the
analysis allow you to choose the most suitable method that provides high metrological characteristics to improve the
accuracy of measurements and create a high-precision and reliable system for measuring grain moisture.
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/40044