dc.contributor.author | Сидоренко, Ю. В. | uk |
dc.contributor.author | Папінов, В. М. | uk |
dc.date.accessioned | 2024-03-19T14:15:25Z | |
dc.date.available | 2024-03-19T14:15:25Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Сидоренко Ю. В. Лабораторна автоматизована мікропроцесорна система для визначення якості борошна [Електронний ресурс] / Ю. В. Сидоренко, В. М. Папінов // Матеріали LI науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 31 травня 2022 р. – Електрон. текст. дані. – 2022. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2022/paper/view/14850. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/40117 | |
dc.description.abstract | В доповіді вирішується задача розробки лабораторної мікропроцесорної системи для визначення якості борошна. Ця система дозволяє у автоматичному режимі отримати реологічні діаграми тіста. Система входить до складу комп’ютеризованої лабораторної установки.. | uk |
dc.description.abstract | In report a task of development of the laboratory microprocessor system for definition of quality of flour is solving. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали LI науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 31 травня 2022 р. | uk |
dc.relation.uri | https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2022/paper/view/14850 | |
dc.subject | мікропроцесорної системи | uk |
dc.subject | якість борошна | uk |
dc.subject | реологічна діаграма тіста | uk |
dc.subject | лабораторна установка | uk |
dc.subject | microprocessor system | en |
dc.subject | quality of flour | en |
dc.subject | experimental diagram of the dough | en |
dc.subject | laboratory unit | en |
dc.title | Лабораторна автоматизована мікропроцесорна система для визначення якості борошна | uk |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 681.51 | |
dc.relation.references | ІСО 5530-2:1997 «Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста. Частина 2. Визначення
реологічних властивостей із застосуванням екстенсографа». – К.: Держстандарт, 1997. – 15 с. | uk |
dc.relation.references | ІСО 55 30-4:1991 “Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста. Визначення
реологічних властивостей із застосуванням альвеографа”. – К.: Держстандарт, 1992. – 23 с. | uk |
dc.relation.references | Короткая А.А. Современные методы оценки качества муки и зерна// «Хранение и
переработка зерна». - 2001 . - №7. - С. 37. | ru |
dc.relation.references | Бегеулов М. Реологические свойства теста// «Хлебопродукты». - 2003. - №2. - С. 18-19. | |
dc.relation.references | Бегеулов М. Хлебопекарные свойства пшеничной муки// «Хлебопродукты». - 2003. - №4. -
С. 22-23. | ru |