Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorСидоренко, Ю. В.uk
dc.contributor.authorПапінов, В. М.uk
dc.date.accessioned2024-03-19T14:15:25Z
dc.date.available2024-03-19T14:15:25Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.citationСидоренко Ю. В. Лабораторна автоматизована мікропроцесорна система для визначення якості борошна [Електронний ресурс] / Ю. В. Сидоренко, В. М. Папінов // Матеріали LI науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 31 травня 2022 р. – Електрон. текст. дані. – 2022. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2022/paper/view/14850.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/40117
dc.description.abstractВ доповіді вирішується задача розробки лабораторної мікропроцесорної системи для визначення якості борошна. Ця система дозволяє у автоматичному режимі отримати реологічні діаграми тіста. Система входить до складу комп’ютеризованої лабораторної установки..uk
dc.description.abstractIn report a task of development of the laboratory microprocessor system for definition of quality of flour is solving.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали LI науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 31 травня 2022 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2022/paper/view/14850
dc.subjectмікропроцесорної системиuk
dc.subjectякість борошнаuk
dc.subjectреологічна діаграма тістаuk
dc.subjectлабораторна установкаuk
dc.subjectmicroprocessor systemen
dc.subjectquality of flouren
dc.subjectexperimental diagram of the doughen
dc.subjectlaboratory uniten
dc.titleЛабораторна автоматизована мікропроцесорна система для визначення якості борошнаuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc681.51
dc.relation.referencesІСО 5530-2:1997 «Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста. Частина 2. Визначення реологічних властивостей із застосуванням екстенсографа». – К.: Держстандарт, 1997. – 15 с.uk
dc.relation.referencesІСО 55 30-4:1991 “Борошно пшеничне. Фізичні характеристики тіста. Визначення реологічних властивостей із застосуванням альвеографа”. – К.: Держстандарт, 1992. – 23 с.uk
dc.relation.referencesКороткая А.А. Современные методы оценки качества муки и зерна// «Хранение и переработка зерна». - 2001 . - №7. - С. 37.ru
dc.relation.referencesБегеулов М. Реологические свойства теста// «Хлебопродукты». - 2003. - №2. - С. 18-19.
dc.relation.referencesБегеулов М. Хлебопекарные свойства пшеничной муки// «Хлебопродукты». - 2003. - №4. - С. 22-23.ru


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію