• English
    • українська
  • українська 
    • English
    • українська
  • Увійти
Дивитися документ 
  • Головна
  • Матеріали конференцій ВНТУ
  • Науково-технічні конференції підрозділів Вінницького національного технічного університету (НТКП ВНТУ)
  • LI НТКП ВНТУ (2022)
  • НТКП ВНТУ. Факультет електроенергетики та електромеханіки (2022)
  • Дивитися документ
  • Головна
  • Матеріали конференцій ВНТУ
  • Науково-технічні конференції підрозділів Вінницького національного технічного університету (НТКП ВНТУ)
  • LI НТКП ВНТУ (2022)
  • НТКП ВНТУ. Факультет електроенергетики та електромеханіки (2022)
  • Дивитися документ
Сайт інституційного репозитарію ВНТУ містить роботи, матеріали та файли, які були розміщені докторантами, аспірантами та студентами Вінницького Національного Технічного Університету. Для розширення функцій сайту рекомендується увімкнути JavaScript.

Автоматизована система керування технологічним процесом дифузії на цукровому заводі

Автор
Богачук, В. В.
Чайка, І. А.
Дата
2022
Metadata
Показати повну інформацію
Collections
  • НТКП ВНТУ. Факультет електроенергетики та електромеханіки (2022) [88]
Анотації
Було розглянуто процес дифузії при виробництві цукру-піску. Проаналізовано існуючі системи автоматизованого керування , різних типи дифузійних апаратів. Розглянуто основні чинники , що впливають на коефіцієнт дифузії та якість кінцевого продукту. Виконано вибір найбільш оптимальних систем та проаналізована їх робота і реакція на фактори від яких залежить якість дифузійного соку . Проведено аналітично роботу по встановленню оптимальних параметрів автоматизованої системи при яких будуть досягненні якомога кращі показники кінцевого продукту . Розглянуто системи контролю за процесом дифузії . Проаналізовано світові тенденції по вдосконаленню процесу дифузії та покращення контролю та якості. Також було побудовано схему дифузійного апарату, структуровано оснівні критерії за якими регулюється даний процес та проаналізовано його економічну доцільність.
 
The diffusion process in the production of granulated sugar was considered. The existing systems of automated control, different types of diffusion devices are analyzed. The main factors influencing the diffusion coefficient and the quality of the final product are considered. The choice of the most optimal systems is made and their work and reaction to the factors on which the quality of diffusion juice depends is analyzed. Analytical work was carried out to establish the optimal parameters of the automated system in which the best possible performance of the final product will be achieved. Diffusion control systems are considered.The world tendencies on improvement of diffusion process and improvement of control and quality are analyzed. The scheme of the diffusion apparatus was also built, the main criteria according to which this process is regulated were structured and its economic expediency was analyzed.
 
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/40212
Відкрити
15916.pdf (623.6Kb)

Інституційний репозиторій

ГоловнаПошукДовідкаКонтактиПро нас

Ресурси

JetIQСайт бібліотекиСайт університетаЕлектронний каталог ВНТУ

Перегляд

Всі архівиСпільноти та колекціїЗа датою публікаціїАвторамиНазвамиТемамиТипВидавництвоМоваУДКISSNВидання, що міститьDOIЦя колекціяЗа датою публікаціїАвторамиНазвамиТемамиТипВидавництвоМоваУДКISSNВидання, що міститьDOI

Мій обліковий запис

ВхідРеєстрація

Статистика

View Usage Statistics

ISSN 2413-6360 | Головна | Відправити відгук | Довідка | Контакти | Про нас
© 2016 Vinnytsia National Technical University | Extra plugins code by VNTU Linuxoids | Powered by DSpace
Працює за підтримки 
НТБ ВНТУ