Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorФілатова, Л. С.uk
dc.contributor.authorЧайковська, А. В.uk
dc.date.accessioned2024-03-20T14:22:10Z
dc.date.available2024-03-20T14:22:10Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.citationФілатова Л. С. Дослідження структури галузевого ринку безалкогольних напоїв України [Електронний ресурс] / Л. С. Філатова, А. В. Чайковська // Матеріали LI науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 31 травня 2022 р. – Електрон. текст. дані. – 2022. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2022/paper/view/15834.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/40360
dc.description.abstractВивчено особливості функціонування галузевого ринку безалкогольних напоїв та здійснено оцінку його внутрішньої структури.uk
dc.description.abstractThe peculiarities of the functioning of the branch market of soft drinks have been studied and its internal structure has been assessed.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали LI науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 31 травня 2022 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2022/paper/view/15834
dc.subjectгалузевий ринокuk
dc.subjectринкові умовиuk
dc.subjectструктураuk
dc.subjectконкуренціяuk
dc.subjectспоживачuk
dc.subjectтовариuk
dc.subjectкомпаніїuk
dc.subjectбезалкогольні напоїuk
dc.subjectindustry marketen
dc.subjectmarket conditionsen
dc.subjectstructureen
dc.subjectcompetitionen
dc.subjectconsumeren
dc.subjectgoodsen
dc.subjectcompaniesen
dc.subjectsoft drinksen
dc.titleДослідження структури галузевого ринку безалкогольних напоїв Україниuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc338.43
dc.relation.referencesЗагричанська А. В., Голюк В. Я. Аналіз сучасного кондитерського ринку України. [Електронний ресурс]. URL: http://ape.fmm.kpi.ua/article/view/226703/226227uk
dc.relation.referencesЛатишев К. О., Мороз О. В., Герасимчук В. В. Споживчі преваги як основа формування асортиментної лінійки борошняних кондитерських виробів «Вісник Хмельницького національного університету. 2020. № 5. С. 102–106.uk
dc.relation.referencesБогуславський Є. І., Мовчан А. С. Диверсифікація підприємств кондитерської галузі як чинник її економічного зростання. [Електронний ресурс]. URL: http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=4893uk


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію