dc.contributor.author | Філатова, Л. С. | uk |
dc.contributor.author | Чайковська, А. В. | uk |
dc.date.accessioned | 2024-03-20T14:24:17Z | |
dc.date.available | 2024-03-20T14:24:17Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Філатова Л. Дослідження структури галузевого ринку кондитерських виробів України [Electronic resource] / Л. С. Філатова, А. В. Чайковська // Матеріали LI науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 31 травня 2022 р. – Електрон. текст. дані. – 2022. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2022/paper/view/15827. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/40400 | |
dc.description.abstract | Вивчено особливості функціонування галузевого ринку кондитерських виробів та здійснено оцінку його внутрішньої структури. | uk |
dc.description.abstract | The peculiarities of the functioning of the branch market of confectionery products have been studied and its internal structure has been assessed. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали LI науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 31 травня 2022 р. | uk |
dc.relation.uri | https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2022/paper/view/15827 | |
dc.subject | галузевий ринок | uk |
dc.subject | ринкові умови | uk |
dc.subject | структура | uk |
dc.subject | конкуренція | uk |
dc.subject | споживач | uk |
dc.subject | товари | uk |
dc.subject | компанії | uk |
dc.subject | кондитерські вироби | uk |
dc.subject | industry market | en |
dc.subject | market conditions | en |
dc.subject | structure | en |
dc.subject | competition | en |
dc.subject | consumer | en |
dc.subject | goods | en |
dc.subject | companies | en |
dc.subject | confectionery | en |
dc.title | Дослідження структури галузевого ринку кондитерських виробів України | en |
dc.type | Thesis | |
dcterms.references | Загричанська А. В., Голюк В. Я. Аналіз сучасного кондитерського ринку України.
[Електронний ресурс]. URL: http://ape.fmm.kpi.ua/article/view/226703/226227 | uk |
dcterms.references | Латишев К. О., Мороз О. В., Герасимчук В. В. Споживчі преваги як основа формування
асортиментної лінійки борошняних кондитерських виробів «Вісник Хмельницького
національного університету. 2020. № 5. С. 102–106. | uk |
dcterms.references | Богуславський Є. І., Мовчан А. С. Диверсифікація підприємств кондитерської галузі як чинник
її економічного зростання. [Електронний ресурс]. URL:
http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=4893 | uk |
dc.identifier.udc | 338.43 | |