Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorФілатова, Л. С.uk
dc.contributor.authorЧайковська, А. В.uk
dc.date.accessioned2024-03-20T14:24:17Z
dc.date.available2024-03-20T14:24:17Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.citationФілатова Л. Дослідження структури галузевого ринку кондитерських виробів України [Electronic resource] / Л. С. Філатова, А. В. Чайковська // Матеріали LI науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 31 травня 2022 р. – Електрон. текст. дані. – 2022. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2022/paper/view/15827.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/40400
dc.description.abstractВивчено особливості функціонування галузевого ринку кондитерських виробів та здійснено оцінку його внутрішньої структури.uk
dc.description.abstractThe peculiarities of the functioning of the branch market of confectionery products have been studied and its internal structure has been assessed.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали LI науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 31 травня 2022 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2022/paper/view/15827
dc.subjectгалузевий ринокuk
dc.subjectринкові умовиuk
dc.subjectструктураuk
dc.subjectконкуренціяuk
dc.subjectспоживачuk
dc.subjectтовариuk
dc.subjectкомпаніїuk
dc.subjectкондитерські виробиuk
dc.subjectindustry marketen
dc.subjectmarket conditionsen
dc.subjectstructureen
dc.subjectcompetitionen
dc.subjectconsumeren
dc.subjectgoodsen
dc.subjectcompaniesen
dc.subjectconfectioneryen
dc.titleДослідження структури галузевого ринку кондитерських виробів Україниen
dc.typeThesis
dcterms.referencesЗагричанська А. В., Голюк В. Я. Аналіз сучасного кондитерського ринку України. [Електронний ресурс]. URL: http://ape.fmm.kpi.ua/article/view/226703/226227uk
dcterms.referencesЛатишев К. О., Мороз О. В., Герасимчук В. В. Споживчі преваги як основа формування асортиментної лінійки борошняних кондитерських виробів «Вісник Хмельницького національного університету. 2020. № 5. С. 102–106.uk
dcterms.referencesБогуславський Є. І., Мовчан А. С. Диверсифікація підприємств кондитерської галузі як чинник її економічного зростання. [Електронний ресурс]. URL: http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=4893uk
dc.identifier.udc338.43


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію