Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorТкаченко, С. Й.uk
dc.contributor.authorТкачук, В. С.uk
dc.contributor.authorВласенко, О. В.uk
dc.date.accessioned2024-03-26T08:27:13Z
dc.date.available2024-03-26T08:27:13Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.citationТкаченко С. Й. Регулярний тепловий режим в молочних продуктах [Електронний ресурс] / С. Й. Ткаченко, В. С. Ткачук, О. В. Власенко // Матеріали LIІ науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 21-23 червня 2023 р. – Електрон. текст. дані. – 2023. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fbtegp/all-fbtegp-2023/paper/view/18884.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/40804
dc.description.abstractВ роботі встановлено існування регулярного теплового режиму в системі «середовище (вода в кільцевому об’ємі) – тонка циліндрична металева стінка – дослідне рідке середовище». Як дослідне рідке середовище було обрано молоко та сироватку. Досліджено теплообмін в умовах вільної конвекції.uk
dc.description.abstractThe work establishes the existence of a regular thermal regime in the system "environment (water in an annular volume) - thin cylindrical metal wall - experimental liquid medium". Milk and whey were chosen as the experimental liquid medium. Heat exchange under conditions of free convection is studied. It was experimentally established that in the experimental system "environment (water in an annular volume) - thin cylindrical metal wall - experimental liquid medium" there aresigns of a regular thermal regime, that is, the constancy of the rate of cooling (heating)of the experimental liquid medium in a thin cylindrical metal vessels; the constancy of the heat transfer coefficient in the process of a regular thermal regime is practically constant; constancy of the coefficient of non-uniformity of temperature distribution.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали LIІ науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 21-23 червня 2023 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fbtegp/all-fbtegp-2023/paper/view/18884
dc.subjectрегулярний тепловий режимuk
dc.subjectтемп охолодження (нагрівання)uk
dc.subjectкоефіцієнт тепловіддачіuk
dc.subjectмолочні продуктиuk
dc.subjectregular thermal modeuk
dc.subjectcooling (heating) rateuk
dc.subjectheat transfer coefficientuk
dc.subjectdairy productsuk
dc.titleРегулярний тепловий режим в молочних продуктахuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc681.12
dc.relation.references. : https://www.dairyfoods.com/articles/94602-a-hot-market-for- heat-exchangersin-dairy-processing
dc.relation.references. . : https://thermtest.com/applications-of-heat-exchangers-in-the-dairy-industry


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію