dc.contributor.author | Здітовецький, Ю. С. | uk |
dc.contributor.author | Бісікало, О. В. | uk |
dc.contributor.author | Іванов, Ю. Ю. | uk |
dc.date.accessioned | 2024-03-26T13:28:39Z | |
dc.date.available | 2024-03-26T13:28:39Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Здітовецький Ю. С. Програмний додаток для розпізнавання Е-домішок у продуктах харчування [Електронний ресурс] / Ю. С. Здітовецький, О. В. Бісікало, Ю. Ю. Іванов // Матеріали LII Науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 21-23 червня 2023 р. – Електрон. текст. дані. – 2023. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2023/paper/view/17339. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/41010 | |
dc.description.abstract | У роботі розглянуто програмний продукт для розпізнавання різноманітних домішок у продуктах харчування за маркуванням на етикетці. | uk |
dc.description.abstract | In this paper has been presented the software application for the recognition different additives in food products by marking on the label | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk_UA |
dc.relation.ispartof | Матеріали LII Науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 21-23 червня 2023 р. | uk |
dc.relation.uri | https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2023/paper/view/17339 | |
dc.subject | харчування | uk |
dc.subject | домішки у продуктах | uk |
dc.subject | розпізнавання | uk |
dc.subject | онлайн | uk |
dc.subject | програмний додаток | uk |
dc.subject | feeding | en |
dc.subject | additives in products | en |
dc.subject | recognition | en |
dc.subject | online | en |
dc.subject | software application | en |
dc.title | Програмний додаток для розпізнавання Е-домішок у продуктах харчування | uk |
dc.title.alternative | Software for E-additives detection in food products | en |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 004.415.2 | |
dc.relation.references | Бабюк А.В., Макарова О.В., Рогозинський М.С. та інші. Безпека харчування: сучасні проблеми. Чернівці: Книги-ХХІ, 2005. 454 с. | uk |
dc.relation.references | Кратко О., Янків М. Вивчення небезпечного впливу продуктів харчування на здоров’я людини. Грааль науки. 2021. № 1. С. 167–170. | uk |
dc.relation.references | ISO 22000:2005. Системи управління безпечністю харчових продуктів – Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга. URL: http://www.codexalimentarius.net. | uk |
dc.relation.references | Ivanov Yu.Yu., Kruts’ D.O., Rakytyanska H.B. An Algorithm for Training Artificial Neural Network Based on Adaptive Moments Estimation: матеріали мiжнародної науково-практичної Інтернет-конференції ”Електронні інформаційні ресурси: створення, використання, доступ”. Суми/Вiнниця: НІКО/ВНТУ, 2022. C. 117–119. | en |
dc.relation.references | Zammetti F. Modern Full-Stack Development: Using TypeScript, React, Node.js, Webpack, and Docker. APress, 2020. 396 p. | en |