Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorЗдітовецький, Ю. С.uk
dc.contributor.authorБісікало, О. В.uk
dc.contributor.authorІванов, Ю. Ю.uk
dc.date.accessioned2024-03-26T13:28:39Z
dc.date.available2024-03-26T13:28:39Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.citationЗдітовецький Ю. С. Програмний додаток для розпізнавання Е-домішок у продуктах харчування [Електронний ресурс] / Ю. С. Здітовецький, О. В. Бісікало, Ю. Ю. Іванов // Матеріали LII Науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 21-23 червня 2023 р. – Електрон. текст. дані. – 2023. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2023/paper/view/17339.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/41010
dc.description.abstractУ роботі розглянуто програмний продукт для розпізнавання різноманітних домішок у продуктах харчування за маркуванням на етикетці.uk
dc.description.abstractIn this paper has been presented the software application for the recognition different additives in food products by marking on the labelen
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk_UA
dc.relation.ispartofМатеріали LII Науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 21-23 червня 2023 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2023/paper/view/17339
dc.subjectхарчуванняuk
dc.subjectдомішки у продуктахuk
dc.subjectрозпізнаванняuk
dc.subjectонлайнuk
dc.subjectпрограмний додатокuk
dc.subjectfeedingen
dc.subjectadditives in productsen
dc.subjectrecognitionen
dc.subjectonlineen
dc.subjectsoftware applicationen
dc.titleПрограмний додаток для розпізнавання Е-домішок у продуктах харчуванняuk
dc.title.alternativeSoftware for E-additives detection in food productsen
dc.typeThesis
dc.identifier.udc004.415.2
dc.relation.referencesБабюк А.В., Макарова О.В., Рогозинський М.С. та інші. Безпека харчування: сучасні проблеми. Чернівці: Книги-ХХІ, 2005. 454 с.uk
dc.relation.referencesКратко О., Янків М. Вивчення небезпечного впливу продуктів харчування на здоров’я людини. Грааль науки. 2021. № 1. С. 167–170.uk
dc.relation.referencesISO 22000:2005. Системи управління безпечністю харчових продуктів – Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга. URL: http://www.codexalimentarius.net.uk
dc.relation.referencesIvanov Yu.Yu., Kruts’ D.O., Rakytyanska H.B. An Algorithm for Training Artificial Neural Network Based on Adaptive Moments Estimation: матеріали мiжнародної науково-практичної Інтернет-конференції ”Електронні інформаційні ресурси: створення, використання, доступ”. Суми/Вiнниця: НІКО/ВНТУ, 2022. C. 117–119.en
dc.relation.referencesZammetti F. Modern Full-Stack Development: Using TypeScript, React, Node.js, Webpack, and Docker. APress, 2020. 396 p.en


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію