Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorКізін, Г. О.uk
dc.contributor.authorТкаченко, О. М.uk
dc.date.accessioned2024-04-30T07:54:48Z
dc.date.available2024-04-30T07:54:48Z
dc.date.issued2024
dc.identifier.citationКізін Г. О. ткаченко О. М. Переваги та недоліки використання мікросервісної архітектури для розробки інформаційної системи для керування закладами громадського харчування. Матеріали LІII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 20-22 березня 2024 р. Електрон. текст. дані. 2024. URI: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fitki/all-fitki-2024/paper/view/21009.uk
dc.identifier.urihttps://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/41962
dc.description.abstractРобота присвячена розробці інформаційної системи для керування закладами громадського харчування з використанням мікросервісної архітектури. Досліджено переваги та недоліки мікросервісної архітектури для розробки інформаційних систем з урахуванням аспектів масштабованості, гнучкості та складності управління.uk
dc.description.abstractThe paper is dedicated to the development of an information system for managing food service establishments using microservices architecture. The advantages and disadvantages of microservices architecture for developing information systems are investigated, taking into account scalability, flexibility, and management complexity aspects.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали LІII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 20-22 березня 2024 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fitki/all-fitki-2024/paper/view/21009
dc.subjectмікросервісиuk
dc.subjectінформаційна системаuk
dc.subjectархітектураuk
dc.subjectперевагиuk
dc.subjectнедолікиuk
dc.subjectмасштабованістьuk
dc.subjectгнучкістьuk
dc.subjectуправлінняuk
dc.subjectрозгортанняuk
dc.subjectмоніторингuk
dc.subjectmicroservicesen
dc.subjectinformation systemen
dc.subjectarchitectureen
dc.subjectadvantagesen
dc.subjectdisadvantagesen
dc.subjectscalabilityen
dc.subjectflexibilityen
dc.subjectmanagementen
dc.subjectdeploymenten
dc.subjectmonitoringen
dc.titleПереваги та недоліки використання мікросервісної архітектури для розробки інформаційної системи для керування закладами громадського харчуванняuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc604.4.04
dc.relation.referencesПереваги та недоліки мікросервісів [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https://www.javatpoint.com/advantges-and-disadvantages-of-microservicesuk


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію