Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorБолотов, О. О.uk
dc.contributor.authorСубін-Кожевнікова, А. С.uk
dc.date.accessioned2024-04-30T14:03:33Z
dc.date.available2024-04-30T14:03:33Z
dc.date.issued2024
dc.identifier.citationБолотов О. О., Субін-Кожевнікова А. С. Обґрунтування реноваційних заходів закладів ресторанного господарства при вищих навчальних закладах. Матеріали LІII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 20-22 березня 2024 р. Електрон. текст. дані. 2024. URI: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fbtegp/all-fbtegp-2024/paper/view/20713.uk
dc.identifier.urihttps://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/42262
dc.description.abstractУ даній публікації обґрунтувано необхідність реноваційних заходів у закладах ресторанного господарства при вищих навчальних закладах. Розглянуто основні проблеми, з якими зіштовхуються такі заклади, а також запропоновано конкретні стратегії та рекомендації щодо покращення їхньої діяльності.uk
dc.description.abstractThis publication substantiates the need for renovation measures in restaurant facilities at higher educational institutions. The main problems faced by such institutions are considered, and specific strategies and recommendations for improving their activities are proposed.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали LІII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 20-22 березня 2024 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fbtegp/all-fbtegp-2024/paper/view/20713
dc.subjectреноваціяuk
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваuk
dc.subjectвищі навчальні закладиuk
dc.subjectекстер’єрuk
dc.subjectінтер’єрuk
dc.subjectrenovationen
dc.subjectrestaurant facilitiesen
dc.subjectuniversitiesen
dc.subjectexterioren
dc.subjectinterioren
dc.titleОбґрунтування реноваційних заходів закладів ресторанного господарства при вищих навчальних закладахuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc727.057
dc.relation.referencesРеновація промислової забудови та її адаптація до сучасного міського середовища : монографія / [Ю. І. Гайко, Є. Ю. Гнатченко, О. В. Завальний, Е. А. Шишкін; за заг. ред. Ю. І. Гайка, Е. А. Шишкіна] ; Харків. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова. – Харків : ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2021. – 353 с.uk
dc.relation.referencesДБН В.2.2-40:2018. Інклюзивність будівель і споруд. Основні положення. [Чинний від 2019-04-01]. Вид. офіц. Київ : Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, 2018. 70 сuk
dc.relation.referencesДБН В.2.2-25:2009 "Підприємства харчування (заклади ресторанного господарства)" [Чинний від 01.09.2010]. Вид. офіц. Київ : Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, 2010. 57 с.uk
dc.relation.referencesЗіміна О. С. Нові технології в дизайні індустріальних фасадів [Електронний ресурс]. // Архітектурний вісник КНУБА. – 2013. – Вип. 1. – С. 315–322. – Режим доступу : https://sites.google.com/site/arhviknuba/vipuski.uk
dc.relation.referencesНойферт Е. Будівельне проектування: Пер. з нім. сорокове вид., перероблене і доповнене / Е. Нойферт. – Київ : «Видавництво «ФЕНІКС», 2017. – 624с.uk


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію