dc.contributor.author | Здітовецький, Ю. С. | uk |
dc.contributor.author | Бісікало, О. В. | uk |
dc.contributor.author | Іванов, Ю. Ю. | uk |
dc.contributor.author | Zditovetskyi, Y. | en |
dc.contributor.author | Bisikalo, O. | en |
dc.contributor.author | Ivanov, Y. | en |
dc.date.accessioned | 2024-05-01T11:31:53Z | |
dc.date.available | 2024-05-01T11:31:53Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Здітовецький Ю. С., Бісікало О. В., Іванов Ю. Ю. Comparison of food analysis software. Матеріали LІII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 20-22 березня 2024 р. Електрон. текст. дані. 2024. URI: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2024/paper/view/20128. | uk |
dc.identifier.uri | https://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/42345 | |
dc.description.abstract | У роботі описано розроблений програмний продукт для аналізу продуктів харчування та виконано порівняння його функціональних особливостей з аналогами. | uk |
dc.description.abstract | In this paper has been presented the developed software application for the food products analyses and has been conducted the comparison of its features with analogues. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали LІII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 20-22 березня 2024 р. | uk |
dc.relation.uri | https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2024/paper/view/20128 | |
dc.subject | харчування | uk |
dc.subject | домішки у продуктах | uk |
dc.subject | програмне забезпечення | uk |
dc.subject | порівняння особливостей | uk |
dc.subject | вебсайт | uk |
dc.subject | feeding | en |
dc.subject | additives in products | en |
dc.subject | software application | en |
dc.subject | features comparison | en |
dc.subject | website | en |
dc.title | Comparison of food analysis software | en |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 004.415.2 | |
dc.relation.references | ISO 22000 : 2005. Системи управління безпечністю харчових продуктів – Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга. URL: http://www.codexalimentarius.net (дата звернення 26.02.2024). | uk |
dc.relation.references | Shiraly K. AI in Nutrition: How Technology Is Transforming What We Eat. URL: https://www.width.ai/post/ai-in-nutrition (дата звернення 26.02.2024). | en |
dc.relation.references | Open Food Facts. URL: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.openfoodfacts.scanner (дата звернення 26.02.2024). | uk |
dc.relation.references | Open Food Facts. URL: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.openfoodfacts.scanner (дата звернення 26.02.2024). | en |
dc.relation.references | FoodVisor. URL: https://www.foodvisor.io/ (дата звернення 26.02.2024). | en |