Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorЗдітовецький, Ю. С.uk
dc.contributor.authorБісікало, О. В.uk
dc.contributor.authorІванов, Ю. Ю.uk
dc.contributor.authorZditovetskyi, Y.en
dc.contributor.authorBisikalo, O.en
dc.contributor.authorIvanov, Y.en
dc.date.accessioned2024-05-01T11:31:53Z
dc.date.available2024-05-01T11:31:53Z
dc.date.issued2024
dc.identifier.citationЗдітовецький Ю. С., Бісікало О. В., Іванов Ю. Ю. Comparison of food analysis software. Матеріали LІII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 20-22 березня 2024 р. Електрон. текст. дані. 2024. URI: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2024/paper/view/20128.uk
dc.identifier.urihttps://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/42345
dc.description.abstractУ роботі описано розроблений програмний продукт для аналізу продуктів харчування та виконано порівняння його функціональних особливостей з аналогами.uk
dc.description.abstractIn this paper has been presented the developed software application for the food products analyses and has been conducted the comparison of its features with analogues.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали LІII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 20-22 березня 2024 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2024/paper/view/20128
dc.subjectхарчуванняuk
dc.subjectдомішки у продуктахuk
dc.subjectпрограмне забезпеченняuk
dc.subjectпорівняння особливостейuk
dc.subjectвебсайтuk
dc.subjectfeedingen
dc.subjectadditives in productsen
dc.subjectsoftware applicationen
dc.subjectfeatures comparisonen
dc.subjectwebsiteen
dc.titleComparison of food analysis softwareen
dc.typeThesis
dc.identifier.udc004.415.2
dc.relation.referencesISO 22000 : 2005. Системи управління безпечністю харчових продуктів – Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга. URL: http://www.codexalimentarius.net (дата звернення 26.02.2024).uk
dc.relation.referencesShiraly K. AI in Nutrition: How Technology Is Transforming What We Eat. URL: https://www.width.ai/post/ai-in-nutrition (дата звернення 26.02.2024).en
dc.relation.referencesOpen Food Facts. URL: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.openfoodfacts.scanner (дата звернення 26.02.2024).uk
dc.relation.referencesOpen Food Facts. URL: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.openfoodfacts.scanner (дата звернення 26.02.2024).en
dc.relation.referencesFoodVisor. URL: https://www.foodvisor.io/ (дата звернення 26.02.2024).en


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію