Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorАзарова, А. О.uk
dc.contributor.authorГалузінська, О. І.uk
dc.date.accessioned2025-01-24T13:53:59Z
dc.date.available2025-01-24T13:53:59Z
dc.date.issued2024
dc.identifier.citationАзарова А. О., Галузінська О. І. Підвищення ефективності функціонування ресторанного бізнесу засобами комп`ютерних мереж із зіркоподібною топологією // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2024)», Вінниця, 11-20 травня 2024 р. Електрон. текст. дані. 2024. URI: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/mn/mn2024/paper/view/19812.uk
dc.identifier.urihttps://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/43989
dc.description.abstractThe article examines the main aspects of building a computer network with a star topology, its features and areas of practical implementation. It has been proven that one of the most widespread areas of application of the star-shaped topology of computer networks has acquired the restaurant business, namely the McDonald's, KFC and Domino's Pizza public catering networks. Appropriate measures for the successful implementation of the mechanism of the functioning of the food sector using computer networks with a star topology are substantiateden
dc.description.abstractУ статті досліджено основні аспекти побудови комп'ютерної мережі із зіркоподібною топологією, її особливості та сфери практичної реалізації. Доведено, що однією з найпоширеніших сфер застосувань зіркоподібної топології комп'ютерних мереж набув ресторанний бізнес, а саме мережі громадського харчування McDonald's, KFC та Domino's Pizza. Обґрунтовано відповідні заходи успішної реалізації механізму функціонування сфери харчування засобами комп'ютерних мереж із зіркоподібною топологієюuk
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2024)», Вінниця, 11-20 травня 2024 р.uk
dc.subjectтопологія зіркаuk
dc.subjectкомп'ютерна мережаuk
dc.subjectособливості застосуванняuk
dc.subjectресторанний бізнесuk
dc.subjectstar topologyen
dc.subjectcomputer networken
dc.subjectapplication featuresen
dc.subjectrestaurant businessen
dc.titleПідвищення ефективності функціонування ресторанного бізнесу засобами комп`ютерних мереж із зіркоподібною топологієюuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc658:331
dc.relation.referencesБурцева Ю., Передненко М. Особливості використання дистанційних технологій у вищій школі. Міжнародна дистанційна науково-практична конференція «Технології дистанційного навчання: впровадження, розвиток, удосконалення», Харків. Фаховий коледж НФаУ, 2021. 44-48.uk
dc.relation.referencesСисоєва С. О., Осадча К. П. Стан, технології та перспективи дистанційного навчання у вищій освіті України. Інформаційні технології і засоби навчання. 2019. Том 70, №2. С. 271–284.uk
dc.relation.referencesКосенко В. В. Принципи і структура методології ризик-адаптивного управління параметрами інформаційнотелекомунікаційних мереж систем критичного застосування. Сучасний стан наукових досліджень та технологій в промисловості. Харків. 2017. № 1 (1). С. 46–52.uk
dc.relation.referencesАстремська І. В. Прикладні методики та основи супервізії в соціальній роботі: навчальний посібник. Миколаїв: Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили, 2017. 396 с.uk
dc.relation.referencesГнусов Ю. B., Клімушин П. С., Колісник Т. П., Можаєв М. О. Аналіз систем моделювання мікроконтролерів з додатковими модулями криптографічного захисту інформації. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Системний аналіз, управління та інформаційні технології. 2020,№1(3). С. 79-84.uk
dc.relation.referencesОфіційний сайт McDonald's. Режим доступу : https://www.mcdonalds.com/ua/uk-ua.html.uk
dc.relation.referencesГаласюк С. С., Нездоймінов С. Г. Організація готельного господарства: навчально-практичний посібник. Київ : ФОП В.М. Гуляєва, 2019. 204 с.uk
dc.relation.referencesЛівшиць І. І., Фаткіева Р. Р. Модель інтегрованої системи менеджменту для забезпечення безпеки складних об’єктів. Питання кібербезпеки. 2020. № 1 (25). С. 64–71.uk
dc.relation.referencesЛонціх П. А., Кунаков Е. П., Лівшиць І.І. Сучасні аспекти формування вимог в процесі впровадження ІСМ. Якість. Інновації. Освіта. 2018. № 6 (157). С. 65–71.uk
dc.relation.referencesКрахмальова Н. А., Цикал А. П. Удосконалення процесу впровадження інноваційних технологій на підприємстві. V Всеукраїнська наукова інтернетконференція «Освітньо-інноваційна інтерактивна платформа «Студентські підприємницькі ініціативи»». 2020. С. 196-201.uk
dc.relation.referencesБондар Т. Л. Інформаційні технології в обліку витрат на забезпечення якості. Облік, контроль і аналіз в управлінні підприємницькою діяльністю : зб. наук. пр. ІХ Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф. Вінниця, 2021. Ч. 1. C. 5–7uk
dc.relation.referencesБахарєва Я. В. Напрями розвитку інформаційних систем і технологій обліку підприємств малого та середнього бізнесу в Україні. Ефективна економіка. 2018. № 11. URL: http://www.economy.nayka.com.ua/pdf/11_2018/210.pdf.uk
dc.relation.referencesБабінська С. Я. Ведення бухгалтерського обліку в умовах впровадження сучасних інформаційних технологій. Економіка та суспільство. 2021. № 26. URL: https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/323/309.uk
dc.relation.referencesГавриленко Н., Козіцька Н. Аналітичне забезпечення цифрових трансформацій. Економіка та суспільство. 2022. № 38. URL: https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/1300/1254.uk
dc.relation.referencesГнатюк В. А. Інформаційна система аналізу операційних витрат підприємства. Облік, контроль і аналіз в управлінні підприємницькою діяльністю : зб. наук. пр. VІІІ Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф. Вінниця, 2020. Ч.2. С. 10–16.uk
dc.relation.referencesДолбнєва Д. В. Стан та перспективи використання комп’ютерних технологій в обліково-аналітичній роботі вітчизняних підприємств. Облік і фінанси. 2020. № 3 (89). С. 22–29. URL: http://www.afj.org.ua/ua/article/764/.uk
dc.identifier.orcidhttps://orcid.org/


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію