dc.contributor.author | Безсмертна, О. В. | uk |
dc.contributor.author | Верьовкін, П. Є. | uk |
dc.date.accessioned | 2025-02-12T23:38:59Z | |
dc.date.available | 2025-02-12T23:38:59Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Безсмертна О. В. Логістика кондитерської промисловості [Електронний ресурс] / О. В. Безсмертна, П. Є. Верьовкін // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2023)», Вінниця, 22 червня 2023 р. – Електрон. текст. дані. – 2023. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/mn/mn2023/paper/view/16950. | uk |
dc.identifier.uri | https://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/44365 | |
dc.description.abstract | Розглянуто теоретичні аспекти постачання, виробництва та збуту кондитерських виробів | uk |
dc.description.abstract | The theoretical aspects of the supply, production and sale of confectionery are considered | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2023)», Вінниця, 22 червня 2023 р. | uk |
dc.relation.uri | https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/mn/mn2023/paper/view/16950 | |
dc.subject | логістика | uk |
dc.subject | постачання | uk |
dc.subject | виробництво | uk |
dc.subject | збут | uk |
dc.subject | кондитерські вироби | uk |
dc.subject | logistics | en |
dc.subject | supply | en |
dc.subject | production | en |
dc.subject | sales | en |
dc.subject | confectionery | en |
dc.title | Логістика кондитерської промисловості | uk |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 164.01 | |
dc.relation.references | Україна. Кондитерська промисловість [Електронний ресурс]
http://ukrexport.gov.ua/ukr/prom/ukr/161.html | uk |
dc.relation.references | Постачальники яєць в Україні [Електронний ресурс]
https://www.epravda.com.ua/publications/2022/10/14/692613/#:~:text=%D0%9F%D0%B5%D1%80%D1%88%D
0%B8%D0%B9%20%E2%80%93%20%22%D0%90%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D1%80
%D0%B4%22%2C%20%D1%8F%D0%BA%D0%B8%D0%B9,%D1%80%D0%B5%D0%B0%D0%BB%D1%9
6%D0%B7%D1%83%D1%94%20%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%86%D1%96
%D1%8E%20%D0%BF%D1%96%D0%B4%20%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%BE%D0%B9%D0%BC%D
0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%BE%D1%8E%20%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%BE%D1%8E | uk |
dc.relation.references | Тенденції кондитерської промисловості України [Електронний ресурс]
http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=3460 | uk |
dc.relation.references | Аналіз та прогноз ринків збуту кондитерських виробів [Електронний ресурс]
https://cdn.hneu.edu.ua/rozvitok19/thesis02-26.html | uk |
dc.relation.references | Pro-Consulting. Ринок кондитерської продукції: тренди та успішні рішення. Тези з виступу ProConsulting на конференції «Кондитерський бізнес 2022» [Електронний ресурс] https://proconsulting.ua/ua/pressroom/rynok-konditerskoj-produkcii-trendy-i-uspeshnye-resheniya-tezisy-s-vystupleniya-proconsulting-na-konferencii-konditerskij-biznes-2022 | |