Кафедра підприємництва, логістики та менеджменту: Недавні надходження
Відображеня елементи 121-140 із 197
-
Концентрація та інтеграція як фактори підвищення конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловості
(Дніпропетровський державний аграрно-економічний університет, 2013)Висвітлено питання розвитку процесів концентрації та інтеграції в м’ясній промисловості та їх вплив на конкурентоспроможність підприємств. -
Оцінка фінансового стану сільськогосподарських підприємств Вінниччини
(Видавництво Національного університету «Острозька академія», 2011)У статті здійснено оцінку фінансового стану сільськогосподарських підприємств Вінниччини в розрізі їх фінансової стійкості, платоспроможності, ділової активності та ефективності сільськогосподарського виробництва, окреслено ... -
М'ясна промисловість Вінниччини: основні тенденції та перспективи
(Вінницький національний аграрний університет, 2013)Досліджено основні тенденції розвитку м’ясної промисловості Вінниччини та перспективи підвищення конкурентоспроможності м’ясопереробних підприємств. -
Структурні зміни та перспективи розвитку аграрного сектору України
(ВНТУ, 2012)Розглянуто моделі розвитку сільського господарства, досліджено структурні зміни в аграрному секторі України та визначено перспективи його розвитку. -
Стратегічний маркетинг як умова підвищення конкурентоспроможності підприємств
(Вінниця, 2013)Розкрито особливості реалізації стратегічного маркетингу на м’ясопереробних підприємствах -
Галузева структура виробництва як чинник прибутковості сільськогосподарських підприємств
(Київський економічний науковий центр, 2011)Досліджено галузеву структуру сільськогосподарського виробництва та прибутковість аграрних підприємств -
Ефективність витрат у логістичній системі на молокопереробних підприємствах Вінницької області
(Національний університет водного господарства та природокористування, 2006)Розглядаються особливості здійснення витрат у логістичній системі на молокопереробних підприємствах; проводиться аналіз логістичних витрат та за його результатами визначається ефективність логістичної системи аналізованих ... -
Методологія оцінки економічної ефективності логістики запасів
(Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара, 2006-11-16) -
Інформаційні фактори в системі логістики постачання на молокопереробних підприємствах Вінницької області
(Донецький національний університет, 2006-11-15) -
Логістика запасів на вітчизняному промисловому підприємстві
(ВНТУ, 2006) -
Проблеми формування ефективної системи «постачальники – молокопереробні підприємства»
(Уманський державний аграрний університет, 2007-02-21)Розглядаються особливості та проблеми формування ефективної системи постачання молока на молокопереробні підприємства; за розробленим алгоритмом здійснюється аналіз основних джерел постачання молока та обґрунтовується вибір ... -
Маркетингове забезпечення конкурентоспроможності м’ясопереробних підприємств
(Тернопільська державна сільськогосподарська дослідна станція, 2012)Розкрито маркетингові особливості функціонування підприємств м'ясопереробної галузі та шляхи підвищення їх конкурентоспроможності. -
Проблеми формування ефективної системи «постачальники – молокопереробні підприємства»
(Уманський державний аграрний університет, 2007)Розглядаються особливості та проблеми формування ефективної системи постачання молока на молокопереробні підприємства; за розробленим алгоритмом здійснюється аналіз основних джерел постачання молока та обґрунтовується вибір ... -
Інвестиційні пріоритети впровадження логістики постачання на молокопереробних підприємствах
(Придніпровська державна академія будівництва та архітектури, 2008)Розглядаються проблеми оновлення основних засобів молокопереробного підприємства та фінансування забезпечення лабораторним обладнанням приймальних пунктів на селі. Обґрунтовується доцільність застосування переваг інвестиційного ... -
Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни «Контролінг» для студентів, які отримують другу вищу освіту зі спеціальності 7.050201 „Менеджмент організацій” заочної форми навчання
(ВНТУ, 2010)У методичних вказівках наведено зміст дисципліни «Контролінг», основні вимоги до написання контрольної роботи з дисципліни студентами, які отримують другу вищу освіту зі спеціальності 7.050201 „Менеджмент організацій” ... -
Особливості інтеграційного розвитку молокопродуктового підкомплексу Вінницької області
(Житомирський національний агроекологічний університет, 2008-05-30) -
Особливості виробничого менеджменту як пріоритетної складової логістичної системи на молокопереробних підприємствах Вінницької області
(Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара, 2009)Розглядаються особливості виробничого менеджменту як складової логістичної системи на молокопереробних підприємствах; проводиться аналіз виробничих приміщень заводів в залежності від продукції, що виготовляється ними; ... -
Вплив економічної ефективності розвитку молокопродуктового підкомплексу Вінницької області на рівень споживання населенням молочних продуктів
(Хмельницький національний університет, 2010)Розглянуто динаміку розвитку молокопродуктового підкомплексу Вінницької області за допомогою методики багатофакторного кореляційно-регресійного аналізу побудовано модель ефективності функціонування ринку молока ... -
Логістика управління поставками молока на молокопереробні підприємства за антикризового управління
(Уманський національний університет садівництва, 2011)Розглядаються особливості та відмінності логістичного та антикризового управління; в межах логістичного та антикризового управління визначається оптимальний розмір виробничих запасів на групах молокопереробних ...