Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorПоночовний, С. В.uk
dc.contributor.authorІвашко, Є. І.uk
dc.contributor.authorІскович-Лотоцький, Р. Д.uk
dc.date.accessioned2025-03-18T14:51:46Z
dc.date.available2025-03-18T14:51:46Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.citationПоночовний С. В. Підвищення продуктивності процесу зневоднення продуктів переробки харчових виробництв [Електронний ресурс] / С. В. Поночовний, Є. І. Івашко, Р. Д. Іскович-Лотоцький // Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції студентів, аспірантів та молодих науковців «Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи» (МН-2021), м. Вінниця, 01-14 травня 2021 р. – Електрон. текст. дані. – 2021. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/mn/mn2021/paper/view/11080.uk
dc.identifier.urihttps://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/45678
dc.description.abstractОбґрунтовано доцільність та перспективність модернізації обладнання для зневоднення продуктів переробки харчових виробництв, з метою підвищення ефективності його роботи.uk
dc.description.abstractThe expediency and prospects of automation of the process of assembly operations in the industrial engineering are substantiated.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofТези доповідей Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції студентів, аспірантів та молодих науковців «Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи» (МН-2021), м. Вінниця, 01-14 травня 2021 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/mn/mn2021/paper/view/11080
dc.subjectзневодненняuk
dc.subjectхарчове виробництвоuk
dc.subjectмашинобудуванняuk
dc.subjectгалузеве машинобудуванняuk
dc.subjectцентрифугаuk
dc.subjectdehydrationen
dc.subjectfood productionen
dc.subjectmechanical engineeringen
dc.subjectindustrial engineeringen
dc.subjectcentrifugeen
dc.titleПідвищення продуктивності процесу зневоднення продуктів переробки харчових виробництвuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc66.066
dc.relation.referencesЧеревко О. І. Процеси і апарати харчових виробництв: підручник / О. І. Черевко, А. М. Поперечний. ― 2-е видання, доп. та випр. ― Х.: Світ Книг, 2014. ― 495 с.uk
dc.relation.referencesДубініна А.А. Загальна технологія харчових виробництв : навч. посібник / А.А. Дубініна, Ю.М. Хацкевич, Т.М. Попова, С.О. Ленерт. – Харків : ХДУХТ, 2016. – 497 с.uk


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію