dc.contributor.author | Поночовний, С. В. | uk |
dc.contributor.author | Івашко, Є. І. | uk |
dc.contributor.author | Іскович-Лотоцький, Р. Д. | uk |
dc.date.accessioned | 2025-03-18T14:51:46Z | |
dc.date.available | 2025-03-18T14:51:46Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Поночовний С. В. Підвищення продуктивності процесу зневоднення продуктів переробки харчових виробництв [Електронний ресурс] / С. В. Поночовний, Є. І. Івашко, Р. Д. Іскович-Лотоцький // Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції студентів, аспірантів та молодих науковців «Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи» (МН-2021), м. Вінниця, 01-14 травня 2021 р. – Електрон. текст. дані. – 2021. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/mn/mn2021/paper/view/11080. | uk |
dc.identifier.uri | https://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/45678 | |
dc.description.abstract | Обґрунтовано доцільність та перспективність модернізації обладнання для зневоднення продуктів переробки харчових виробництв, з метою підвищення ефективності його роботи. | uk |
dc.description.abstract | The expediency and prospects of automation of the process of assembly operations in the industrial engineering are substantiated. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції студентів, аспірантів та молодих науковців «Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи» (МН-2021), м. Вінниця, 01-14 травня 2021 р. | uk |
dc.relation.uri | https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/mn/mn2021/paper/view/11080 | |
dc.subject | зневоднення | uk |
dc.subject | харчове виробництво | uk |
dc.subject | машинобудування | uk |
dc.subject | галузеве машинобудування | uk |
dc.subject | центрифуга | uk |
dc.subject | dehydration | en |
dc.subject | food production | en |
dc.subject | mechanical engineering | en |
dc.subject | industrial engineering | en |
dc.subject | centrifuge | en |
dc.title | Підвищення продуктивності процесу зневоднення продуктів переробки харчових виробництв | uk |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 66.066 | |
dc.relation.references | Черевко О. І. Процеси і апарати харчових виробництв: підручник / О. І. Черевко, А. М. Поперечний. ― 2-е видання, доп. та випр. ― Х.: Світ Книг, 2014. ― 495 с. | uk |
dc.relation.references | Дубініна А.А. Загальна технологія харчових виробництв : навч. посібник / А.А. Дубініна, Ю.М.
Хацкевич, Т.М. Попова, С.О. Ленерт. – Харків : ХДУХТ, 2016. – 497 с. | uk |