Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorВасильківський, І. В.uk
dc.contributor.authorТітов, Т. С.uk
dc.contributor.authorГут, І. Сuk
dc.date.accessioned2025-06-24T09:14:07Z
dc.date.available2025-06-24T09:14:07Z
dc.date.issued2025
dc.identifier.citationВасильківський І. В., Тітов Т. С., Гут І. С. Аналіз викидів Гайсинського цукрового заводу // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2025)», Вінниця, 15-16 червня 2025 р. Електрон. текст. дані. 2025. URI: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/mn/mn2025/paper/viewFile/25586.uk
dc.identifier.urihttps://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/46712
dc.description.abstractThe scheme of the production structure of the open joint-stock company "Gaisinsky Sugar Plant" and its impact on the environment are analyzed. The characteristics of the sources of pollutant emissions of the enterprise are given. Recommendations are proposed for reducing emissions from sugar production of the open joint-stock company "Gaisinsky Sugar Plant"en
dc.description.abstractПроаналізовано схему виробничої структури відкритого акціонерного товариства «Гайсинський цукровий завод», та її вплив на довкілля. Дана характеристика джерел утворення викидів забруднюючих речовин підприємства. Запропоновані рекомендації щодо зменшення викидів цукрового виробництва відкритого акціонерного виробництва «Гайсинський цукровий завод».uk
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2025)», Вінниця, 15-16 червня 2025 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/mn/mn2025/paper/viewFile/25586
dc.subjectцукрова промисловістьuk
dc.subjectвиробництво цукруuk
dc.subjectвикиди цукрового виробництваuk
dc.subjectзабруднення атмосферного повітряuk
dc.subjectресурсозбереженняuk
dc.subjectенергозбереженняuk
dc.subjectsugar industryen
dc.subjectsugar productionen
dc.subjectsugar production emissionsen
dc.subjectatmospheric air pollutionen
dc.subjectresource conservationen
dc.subjectenergy conservationen
dc.titleАналіз викидів Гайсинського цукрового заводуuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc504.054
dc.relation.referencesДанилишин М. С. Стан, проблеми та перспективи розвитку бурякоцукрового виробництва України / М. С. Данилишин. // Інноваційна економіка. – 2014. – №55. – С. 53–58uk
dc.relation.referencesЦукрова галузь України в цифрах. // Національна асоціація цукровиків України. – 2019. – С. 20– 29.uk
dc.relation.referencesОфіційний сайт Національної асоціації цукровиків України [http://www.sugarua.com]uk
dc.relation.referencesЦукрова галузь України в цифрах. // Національна асоціація цукровиків України. – 2019. – С. 20– 29.uk
dc.relation.referencesДСТУ 4623:2006 Цукор білий. Технічні умови – Київ: Держспоживстандарт України, 2007. – 18 сuk
dc.relation.referencesПро затвердження Інструкції про зміст та порядок складання звіту проведення інвентаризації викидів забруднюючих речовин на підприємстві від 10.02.95 № 7 // Зареєстровано в Міністерстві юстиції України. – 15.03.1995 р. – № 61/597.uk
dc.relation.referencesКоваленко О.О., Василів О.Б., Патік Т.П. Оцінка ефективності використання води на підприємствах харчової галузі [Електронний ресурс] Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/portal/natural/Otkhv/2010_25//Koval_2.pdfuk
dc.relation.referencesДержавні санітарні правила планування та забудови населених пунктів, затверджені наказом МОЗ України від 19.06.1996, №173 та зареєстровані в Міністерстві юстиції України 24 липня 1996 р. за №379/1404uk
dc.relation.referencesЗбірник показників емісії (питомих викидів) забруднюючих речовин в атмосферне повітря різними виробництвами – Донецьк: Український науковий центр технічної екології, 2004.uk
dc.relation.referencesТехнології захисту навколишнього середовища. Ч.1. Захист атмосфери: підручник / Петрук В.Г., Васильківський І.В., Петрук Р.В., Крусір Г.В., Клименко М.О., Сакалова Г.В. – Херсон:Олді-плюс, 2019. –432 сuk
dc.relation.referencesВасильківський І. В., Петрук Р. В., Крусір Г. В. Клименко М. О., Сакалова Г. В. Технології захисту навколишнього середовища. Ч. 4. Технології поводження з відходами харчових виробництв. Підручник. – Херсон: Олді-плюс, 2019.- 520 с.uk


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію