Актуальність розробки автоматизованої системи управління технологічним процесом сушки жому.
Abstract
Сучасні тенденції переробки та зберігання продукції переробної промисловості аграрно–промислового комплексу вимагають впровадження автоматизованих систем для підвищення ефективності виробничих процесів. Автоматизація процесу сушки жому дозволяє оптимізувати енергоспоживання, покращити якість кінцевого продукту та збільшити точність та оперативність керування за рахунок зменшення впливу людського фактора. Використання сучасних мікропроцесорних елементів дозволяє забезпечити вказані вище фактори. Modern trends in the processing and storage of products in the processing industry of the agro-industrial complex require the implementation of automated systems to enhance the efficiency of production processes. The automation of the beet pulp drying process allows for the optimization of energy consumption, improvement of the final product quality, and increased accuracy and responsiveness of control by reducing the influence of the human factor.
URI:
https://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/49511