Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorАзарова, А. О.uk
dc.contributor.authorМокін, Б. І.uk
dc.contributor.authorГіль, О. В.uk
dc.date.accessioned2016-01-24T20:39:50Z
dc.date.available2016-01-24T20:39:50Z
dc.date.issued2009
dc.identifier.citationАзарова А. О. Обґрунтування пріоритетних напрямків підвищення якості продукції олійно-жирової промисловості із застосуванням СППР [Текст] / А. О. Азарова, Б. І. Мокін, О. В. Гіль // Вісник Вінницького політехнічного інституту. – № 2. – 2009. – С. 28–33.uk
dc.identifier.issn1997-9274
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/5056
dc.description.abstractОбґрунтовано пріоритетні напрямки підвищення якості продукції олійно-жирового виробництва із застосуванням алгоритмів цільового оцінювання альтернатив СППР, що дозволяє ефективно розподіляти ресурси між перспективними напрямками управління якістю.uk
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.subjectякість продукціїuk
dc.subjectнапрямки управління якістюuk
dc.subjectсистеми підтримки прийняття рішеньuk
dc.titleОбґрунтування пріоритетних напрямків підвищення якості продукції олійно-жирової промисловості із застосуванням СППРuk
dc.typeArticle
dc.identifier.udc519.8:665.112


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію