• English
    • українська
  • українська 
    • English
    • українська
  • Увійти
Дивитися документ 
  • Головна
  • Періодичні видання ВНТУ
  • Вісник Вінницького політехнічного інституту
  • Вісник Вінницького політехнічного інституту. 2004. № 3
  • Дивитися документ
  • Головна
  • Періодичні видання ВНТУ
  • Вісник Вінницького політехнічного інституту
  • Вісник Вінницького політехнічного інституту. 2004. № 3
  • Дивитися документ
Сайт інституційного репозитарію ВНТУ містить роботи, матеріали та файли, які були розміщені докторантами, аспірантами та студентами Вінницького Національного Технічного Університету. Для розширення функцій сайту рекомендується увімкнути JavaScript.

Собівартість у ціноутворенні на молочну продукцію

Автор
Бєлінська, Н. С.
Дата
2004
Metadata
Показати повну інформацію
Collections
  • Вісник Вінницького політехнічного інституту. 2004. № 3 [21]
  • Наукові роботи каф. ЕПВМ [396]
Анотації
Запропоновано: враховувати собівартість як нижню межу ціни, яка повинна заохочувати до пошуку резервів виробництва; встановити пільги податку на прибуток, одержаний за рахунок зниження собівартості, а в молокопереробній галузі - цілком залишати його в розпорядженні підприємства; ліквідувати методологічні недоліки у включенні затрат до собівартості, очищувати її від випадкових і неправомірних елементів; в ціні враховувати фактор - попит та пропозицію.
 
Предложено учитывать себестоимость в цене как ее нижнюю границу, которая должна стимулировать поиск резервов производства: устанавливать льготы налога на прибыль, полученную за счет снижения себестоимости, а в молокоперерабатывающей отрасли - целиком оставлять ее в распоряжении предприятий; ликвидировать методологические недостатки при включении затрат в себестоимость, очищая ее от случайных и неправомерных элементов; в цене учитывать фактор - спрос и предложение.
 
The paper suggests to take in to account in the course of priceformation the cost as the botton boundary, in this case it will stimulate the search of production reserves: establish preferential tax on profit obtained as a result of cost decrease, and in dairy industry - profit must be used by the enterprises; eliminate methodological drawbacks in case of inclusion of the expenses into the cost, clearing it from casual elements; in the course of priceformation the demand supply factor must be taken into account
 
URI:
http://visnyk.vntu.edu.ua/index.php/visnyk/article/view/31
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/5278
Відкрити
31.pdf (250.2Kb)

Інституційний репозиторій

ГоловнаПошукДовідкаКонтактиПро нас

Ресурси

JetIQСайт бібліотекиСайт університетаЕлектронний каталог ВНТУ

Перегляд

Всі архівиСпільноти та колекціїЗа датою публікаціїАвторамиНазвамиТемамиТипВидавництвоМоваУДКISSNВидання, що міститьDOIЦя колекціяЗа датою публікаціїАвторамиНазвамиТемамиТипВидавництвоМоваУДКISSNВидання, що міститьDOI

Мій обліковий запис

ВхідРеєстрація

Статистика

View Usage Statistics

ISSN 2413-6360 | Головна | Відправити відгук | Довідка | Контакти | Про нас
© 2016 Vinnytsia National Technical University | Extra plugins code by VNTU Linuxoids | Powered by DSpace
Працює за підтримки 
НТБ ВНТУ