• English
    • українська
  • English 
    • English
    • українська
  • Login
View Item 
  • Frontpage
  • Періодичні видання ВНТУ
  • Вісник Вінницького політехнічного інституту
  • Вісник Вінницького політехнічного інституту. 2009. № 2
  • View Item
  • Frontpage
  • Періодичні видання ВНТУ
  • Вісник Вінницького політехнічного інституту
  • Вісник Вінницького політехнічного інституту. 2009. № 2
  • View Item
Сайт інституційного репозитарію ВНТУ містить роботи, матеріали та файли, які були розміщені докторантами, аспірантами та студентами Вінницького Національного Технічного Університету. Для розширення функцій сайту рекомендується увімкнути JavaScript.

Сценарний підхід в управлінні хлібопекарським підприємством

Author
Шаруда, С. С.
Кишенько, В. Д.
Date
2009
Metadata
Show full item record
Collections
  • Вісник Вінницького політехнічного інституту. 2009. № 2 [25]
Abstract
Розглянуто доцільність застосування сценарного підходу для управління технологічними процесами хлібопекарського виробництва. Проведено факторно-цільовий аналіз функціонування системи. Наведено факторно-цільову діаграму для ділянки приготування опари. Автоматизована система управління, розроблена на основі сценарного підходу, дозволяє врахувати можливі ситуації розвитку технологічного процесу, а також оперативно зреагувати на зміни, які відбуваються в процесі приготування хліба.
 
Рассмотрена целесообразность применения сценарного подхода для управления технологическими процессами хлебопекарного производства. Проведен факторно-целевой анализ функционирования системы. Приведена факторно-целевая диаграмма для участка приготовления опары. Автоматизированная система управления, разработанная на основе сценарного подхода, позволяет учитывать возможные ситуации развития технологического процесса и оперативно реагировать на изменения, которые происходят в системе.
 
Expediency of scenario method application for bakery production technology management is considered. Target factor analysis of system operation is performed. Target factor chart for brew making stage is shown. Automatic management system developed on the scenario method gives an opportunity to consider all possible situations and to make effective reaction on the changes during the bread making process.
 
URI:
http://visnyk.vntu.edu.ua/index.php/visnyk/article/view/715
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/5940
View/Open
714.pdf (292.2Kb)

Institutional Repository

FrontpageSearchHelpContact UsAbout Us

University Resources

JetIQLibrary websiteUniversity websiteE-catalog of VNTU

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypePublisherLanguageUdcISSNPublicationDOIThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypePublisherLanguageUdcISSNPublicationDOI

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

ISSN 2413-6360 | Frontpage | Send Feedback | Help | Contact Us | About Us
© 2016 Vinnytsia National Technical University | Extra plugins code by VNTU Linuxoids | Powered by DSpace
Працює за підтримки 
НТБ ВНТУ