• English
    • українська
  • English 
    • English
    • українська
  • Login
View Item 
  • Frontpage
  • Періодичні видання ВНТУ
  • Вісник Вінницького політехнічного інституту
  • Вісник Вінницького політехнічного інституту. 2012. № 3
  • View Item
  • Frontpage
  • Періодичні видання ВНТУ
  • Вісник Вінницького політехнічного інституту
  • Вісник Вінницького політехнічного інституту. 2012. № 3
  • View Item
Сайт інституційного репозитарію ВНТУ містить роботи, матеріали та файли, які були розміщені докторантами, аспірантами та студентами Вінницького Національного Технічного Університету. Для розширення функцій сайту рекомендується увімкнути JavaScript.

Застосування моделей прогнозування для стабілізації вмісту вологи у кінцевому продукті у виробництві вершкового масла

Author
Кухарчук, В. В.
Богачук, В. В.
Граняк, В. Ф.
Ніколаєв, А. С.
Date
2012
Metadata
Show full item record
Collections
  • Вісник Вінницького політехнічного інституту. 2012. № 3 [35]
  • Наукові роботи каф. КЕМСК [451]
Abstract
Проведено аналіз перспективності використання різних моделей прогнозування стохастичної системи визначення вологості вершкового масла для компенсації затримки надходження інформації про стан технологічного об’єкту та виділені основні фактори появи похибки роботи системи автоматичного керування маслозбивачем на етапі прогнозування поточного значення вмісту вологи у напівготовому продукті.
 
Проведен анализ перспективности использования разных моделей прогнозирования стохастической системы определения влажности сливочного масла для компенсации задержки получения информации о состоянии технологического объекта и выделены основные факторы появления погрешности работы системы автоматического управления масловзбивателем на этапе прогнозирования текущего значения содержания влаги в полуготовом продукте.
 
The analysis of perspective of the use of different prognostication models of the stochastic system of determination of humidity of dairy butter is conducted in the paper for indemnification of delay of obtaining information of technological object state and the basic factors of appearance of error of work of the system of automatic control of dairy butter beater are distinguished on the stage of prognostication of current value of moisture content of semi-manufactured product.
 
URI:
http://visnyk.vntu.edu.ua/index.php/visnyk/article/view/1230
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/6464
View/Open
1228.pdf (438.3Kb)

Institutional Repository

FrontpageSearchHelpContact UsAbout Us

University Resources

JetIQLibrary websiteUniversity websiteE-catalog of VNTU

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypePublisherLanguageUdcISSNPublicationDOIThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypePublisherLanguageUdcISSNPublicationDOI

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

ISSN 2413-6360 | Frontpage | Send Feedback | Help | Contact Us | About Us
© 2016 Vinnytsia National Technical University | Extra plugins code by VNTU Linuxoids | Powered by DSpace
Працює за підтримки 
НТБ ВНТУ