Проектування технологічних ліній для утилізації відходів харчових виробництв
Автор
Севостьянов, І. В.
Ольшевський, А. I.
Севостьянов, И. В.
Ольшевський, А. И.
Sevostyanov, I. V.
Olshevsky, A. I.
Дата
2014-07Metadata
Показати повну інформаціюCollections
- Наукові роботи каф. ГМ [398]
Анотації
У статті приводяться блок-схеми алгоритмів для вибору оптимальної структури високоефективних технологічних ліній для утилізації відходів харчових виробництв (спиртової барди, пивної дробини, бурякового жому, кавового та ячмінного шламу), а також для визначення основних робочих параметрів ліній. В статье приводятся блок-схемы алгоритмов для выбора оптимальной структуры высокоэффективных технологических линий для утилизации отходов пищевых производств (спиртовой барды, пивной дробины, свекольного жома, кофейного и ячменного шлама), а также для определения основных рабочих параметров линий. The block diagrammes of algorithms for a choice of optimum structure of highly effective technological lines for recycling of a waste of food manufactures (spirit bards, a beer pellet, beet pulp, coffee and barley slipe), and also for definition of the basic working parameters of lines are presented in this article.
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/7157