• English
    • українська
  • українська 
    • English
    • українська
  • Увійти
Дивитися документ 
  • Головна
  • Факультет будівництва, цивільної та екологічної інженерії
  • Кафедра екології, хімії та технологій захисту довкілля
  • Наукові роботи каф. ЕХТЗД
  • Дивитися документ
  • Головна
  • Факультет будівництва, цивільної та екологічної інженерії
  • Кафедра екології, хімії та технологій захисту довкілля
  • Наукові роботи каф. ЕХТЗД
  • Дивитися документ
Сайт інституційного репозитарію ВНТУ містить роботи, матеріали та файли, які були розміщені докторантами, аспірантами та студентами Вінницького Національного Технічного Університету. Для розширення функцій сайту рекомендується увімкнути JavaScript.

Низькотемпературний піроліз харчових продуктів

Автор
Сидорчук, Ю. Ю.
Жуйко, К. К.
Радомська, А. О.
Радомская, А. А.
Sudorchyk, Y. Y.
Zhuyiko, K. K.
Paromska, A. O.
Дата
2015-09
Metadata
Показати повну інформацію
Collections
  • Наукові роботи каф. ЕХТЗД [676]
Анотації
Низькотемпературна переробка харчових продуктів не знайшла належного впровадження в світовій практиці, що пов'язують з великим вмістом води в їх складі і, як наслідок, високою енергоємністю таких технологій. Необхідно враховувати також окрім екологічної ще і технологічну та економічну складову процесу.
 
Низкотемпературная переработка пищевых продуктов не нашла надлежащее внедрение в мировой практике, что связано с высоким содержанием воды в их составе и, следовательно, высокой энергоемкости таких технологий. Необходимо также учитывать помимо экологической еще и технологическую и экономическую составляющие процесса.
 
Low-temperature processing of food products have not found a proper introduction in world practice that is associated with high water content in their composition and, consequently, high energy intensity of such technologies. You should also take into account in addition to the environmental also technological and economic components of the process .
 
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/15039
Відкрити
Низькотемпературний піроліз харчових відходів.pdf (11.00Mb)

Інституційний репозиторій

ГоловнаПошукДовідкаКонтактиПро нас

Ресурси

JetIQСайт бібліотекиСайт університетаЕлектронний каталог ВНТУ

Перегляд

Всі архівиСпільноти та колекціїЗа датою публікаціїАвторамиНазвамиТемамиТипВидавництвоМоваУДКISSNВидання, що міститьDOIЦя колекціяЗа датою публікаціїАвторамиНазвамиТемамиТипВидавництвоМоваУДКISSNВидання, що міститьDOI

Мій обліковий запис

ВхідРеєстрація

Статистика

View Usage Statistics

ISSN 2413-6360 | Головна | Відправити відгук | Довідка | Контакти | Про нас
© 2016 Vinnytsia National Technical University | Extra plugins code by VNTU Linuxoids | Powered by DSpace
Працює за підтримки 
НТБ ВНТУ