Управління якістю молока в системі антикризового управління
Author
Безсмертна, О. В.
Шварц, І. В.
Тарасюк, Н. М.
Bezsmertna, O. V.
Shvarts, I. V.
Tarasiuk, N. M.
Безсмертная, О. В.
Шварц, И. В.
Тарасюк, Н. М.
Date
2015Metadata
Show full item recordCollections
Abstract
Розглянуто особливості постачання молочної сировини на переробні підприємства. Виявлено вплив кризового стану в країні на показники якості молока. За результатами аналізу побудовано модель антикризового управління якістю молока. The features of the supply of raw milk to processing plants are considered. The influence of the crisis situation in the country on the indicators of milk quality is revealed. The model of milk quality crisis management is developed according to the results of the analysis Рассмотрены особенности поставки молочного сырья на перерабатывающие предприятия. Выявлено влияние кризисного положения в стране на показатели качества молока. По результатам анализа построена модель антикризисного управления качеством молока.
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/11904
http://visnyk.vntu.edu.ua/index.php/visnyk/article/view/833