dc.contributor.author | Безсмертна, О. В. | uk |
dc.contributor.author | Шварц, І. В. | uk |
dc.contributor.author | Тарасюк, Н. М. | uk |
dc.contributor.author | Bezsmertna, O. V. | en |
dc.contributor.author | Shvarts, I. V. | en |
dc.contributor.author | Tarasiuk, N. M. | en |
dc.contributor.author | Безсмертная, О. В. | ru |
dc.contributor.author | Шварц, И. В. | ru |
dc.contributor.author | Тарасюк, Н. М. | ru |
dc.date.accessioned | 2016-06-13T08:57:07Z | |
dc.date.available | 2016-06-13T08:57:07Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.citation | Безсмертна О. В. Управління якістю молока в системі антикризового управління [Текст] / О. В. Безсмертна, І. В. Шварц, Н. М. Тарасюк // Вісник Вінницького політехнічного інституту. - 2015. - № 1. - С. 43-48. | uk |
dc.identifier.issn | 1997-9266 | |
dc.identifier.issn | 1997-9274 | |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/11904 | |
dc.identifier.uri | http://visnyk.vntu.edu.ua/index.php/visnyk/article/view/833 | |
dc.description.abstract | Розглянуто особливості постачання молочної сировини на переробні підприємства. Виявлено вплив кризового стану в країні на показники якості молока. За результатами аналізу побудовано модель антикризового управління якістю молока. | uk |
dc.description.abstract | The features of the supply of raw milk to processing plants are considered. The influence of the crisis situation in the country on the indicators of milk quality is revealed. The model of milk quality crisis management is developed according to the results of the analysis | en |
dc.description.abstract | Рассмотрены особенности поставки молочного сырья на перерабатывающие предприятия. Выявлено влияние кризисного положения в стране на показатели качества молока. По результатам анализа построена модель антикризисного управления качеством молока. | ru |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.subject | молоко | uk |
dc.subject | молокопродуктовий підкомплекс | uk |
dc.subject | криза | uk |
dc.subject | якість | uk |
dc.subject | антикризове управління | uk |
dc.subject | ґатунок молока | uk |
dc.subject | жирність | uk |
dc.subject | milk | en |
dc.subject | milk subcomplex | en |
dc.subject | crisis | en |
dc.subject | quality | en |
dc.subject | crisis management | en |
dc.subject | brand of milk | en |
dc.subject | fat content of milk | en |
dc.subject | молоко | uk |
dc.subject | молокопродуктовый подкомплекс | uk |
dc.subject | кризис | uk |
dc.subject | качество | uk |
dc.subject | антикризисное управление | uk |
dc.subject | сорт молока | uk |
dc.subject | жирность | ru |
dc.title | Управління якістю молока в системі антикризового управління | uk |
dc.title.alternative | Milk quality management in crisis management system | en |
dc.title.alternative | Управление качеством молока в системе антикризисного управления | ru |
dc.type | Article | |
dc.identifier.udc | 637.1 | |