Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorСпівак, О. Ю.uk
dc.contributor.authorДенесяк, Д. І.uk
dc.contributor.authorІщенко, К. О.uk
dc.contributor.authorСпивак, А. Ю.ru
dc.contributor.authorДенесяк, Д. И.ru
dc.contributor.authorИщенко, К. А.ru
dc.contributor.authorSpivak, O. Yu.en
dc.contributor.authorDenesyak, D. I.en
dc.contributor.authorIshchenko, K. A.en
dc.date.accessioned2016-06-22T07:30:39Z
dc.date.available2016-06-22T07:30:39Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.citationСпівак О. Ю. Експериментальні дослідження кінетики сушіння гіркого перцю в камерній конвективній сушарці [Текст] / О. Ю. Співак, Д. І. Денесяк, К. О. Іщенко // Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві. - 2015. - № 2. - С. 70-73.uk
dc.identifier.issn2311-1429
dc.identifier.issn2311-1437
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/12296
dc.identifier.urihttp://stmkvb.vntu.edu.ua/index.php/stmkvb/article/view/421
dc.description.abstractЕкспериментально досліджено кінетику процесу конвективного сушіння плодів гіркого перцю як за стаціонарного режиму, так і за режиму зі спадаючою швидкістю сушіння. Побудовано криві сушіння, кінетичні залежності швидкості та інтенсивності сушіння. Крива швидкості сушіння, отримана методом графічного диференціювання, чітко розділена на три зони: зону нагріву і зони сушіння з постійною і спадаючою швидкістю. Для збереження високої якості готового продукта зону сушіння з постійною швидкістю можна збільшити підбором тепловологісного режиму, зокрема зміною коефіцієнта рециркуляції теплоносія.uk
dc.description.abstractЭкспериментально исследована кинетика процесса конвективной сушки плодов горького перца как при стационарном режиме, так и при режиме с падающей скоростью сушки. Построены кривые сушки, кинетические зависимости скорости и интенсивности сушки. Кривая скорости сушки, полученная методом графического дифференцирования, четко разделена на три зоны: зону нагрева и зоны сушки с постоянной и убывающей скоростью. Для сохранения высокого качества готового продукта зону сушки с постоянной скоростью можно увеличить подбором тепловлажностного режима, например изменением коэффициента рециркуляции теплоносителя.ru
dc.description.abstractExperimentally studied the kinetics of the process of the Chili pepper fruit convective drying stationary, and with a decreasing drying speed. The drying curves, kinetic dependences of the drying speed and drying intensity are presented. Drying speed curve obtained by graphical differentiation is divided clearly into three zones: heating zone and drying zones with constant and decreasing speeds. To maintain the high quality of the finished product drying zone with the constant speed can be increased by coolant recirculation factor change.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.subjectсушаркиuk
dc.subjectконвективне сушінняuk
dc.subjectкрива сушінняuk
dc.subjectкінетика сушінняuk
dc.subjectтеплоносійuk
dc.subjectсушилкиru
dc.subjectконвективная сушкаru
dc.subjectкривая сушкиru
dc.subjectкинетика сушкиru
dc.subjectтеплоносительru
dc.subjectdryersen
dc.subjectconvective dryingen
dc.subjectcurve dryingen
dc.subjectdrying kineticsen
dc.subjectcoolanten
dc.titleЕкспериментальні дослідження кінетики сушіння гіркого перцю в камерній конвективній сушарціuk
dc.title.alternativeЭкспериментальные исследования кинетики сушки горького перца в камерной конвективной сушилкеru
dc.title.alternativeExperimental investigation of drying kinetics hot pepper in chamber convection driersen
dc.typeArticle
dc.identifier.udc621.181.7


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію