Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorЯнковий, Д.uk
dc.contributor.authorМаньковська, В. С.uk
dc.date.accessioned2017-07-13T22:45:15Z
dc.date.available2017-07-13T22:45:15Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.citationЯнковий Д. Оцінювання рівня якості м'ясних продуктів українського виробника [Електронний ресурс] / Д. Янковий, В. С. Маньковська // Матеріали XLVI науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 22-24 березня 2017 р. - Електрон. текст. дані. - 2017. - Режим доступу : https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2017/paper/view/1807.uk
dc.identifier.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2017/paper/view/1807
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/17335
dc.description.abstractМ’ясні продукти відносяться до переліку стратегічно важливих, оскільки забезпечують раціон харчування людини повноцінною білковою складовою, тому гарантія їх високої якості та безпечності-одне з пріоритетних завдань в країні.uk
dc.description.abstractMeat products are refersed to the list of strategically important, as they provide the human ration full protein component, as a guarantee of their quality and safety, one of the priorities tasks in the country.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали XLVI науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 22-24 березня 2017 р.uk
dc.subjectякість м’ясаuk
dc.subjectмедоти оцінки якостіuk
dc.subjectм’ясоuk
dc.subjectmeat qualityen
dc.subjectmethods of quality evaluationen
dc.subjectmeaten
dc.titleОцінювання рівня якості м'ясних продуктів українського виробникаuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc621.317


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію