dc.contributor.author | Янковий, Д. | uk |
dc.contributor.author | Маньковська, В. С. | uk |
dc.date.accessioned | 2017-07-13T22:45:15Z | |
dc.date.available | 2017-07-13T22:45:15Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | Янковий Д. Оцінювання рівня якості м'ясних продуктів українського виробника [Електронний ресурс] / Д. Янковий, В. С. Маньковська // Матеріали XLVI науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 22-24 березня 2017 р. - Електрон. текст. дані. - 2017. - Режим доступу : https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2017/paper/view/1807. | uk |
dc.identifier.uri | https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2017/paper/view/1807 | |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/17335 | |
dc.description.abstract | М’ясні продукти відносяться до переліку стратегічно важливих, оскільки забезпечують раціон харчування людини повноцінною білковою складовою, тому гарантія їх високої якості та безпечності-одне з пріоритетних завдань в країні. | uk |
dc.description.abstract | Meat products are refersed to the list of strategically important, as they provide the human ration full protein component, as a guarantee of their quality and safety, one of the priorities tasks in the country. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали XLVI науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 22-24 березня 2017 р. | uk |
dc.subject | якість м’яса | uk |
dc.subject | медоти оцінки якості | uk |
dc.subject | м’ясо | uk |
dc.subject | meat quality | en |
dc.subject | methods of quality evaluation | en |
dc.subject | meat | en |
dc.title | Оцінювання рівня якості м'ясних продуктів українського виробника | uk |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 621.317 | |