dc.contributor.author | Наконечний, Б. Б. | uk |
dc.contributor.author | Присяжнюк, В. В. | uk |
dc.date.accessioned | 2017-07-13T22:45:41Z | |
dc.date.available | 2017-07-13T22:45:41Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | Наконечний Б. Б. Оцінка рівня якості молочної продукції українського виробника [Електронний ресурс] / Б. Б. Наконечний, В. В. Присяжнюк // Матеріали XLVI науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 22-24 березня 2017 р. - Електрон. текст. дані. - 2017. - Режим доступу : https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2017/paper/view/1784. | uk |
dc.identifier.uri | https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2017/paper/view/1784 | |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/17369 | |
dc.description.abstract | У роботі розглядатимуться чинники, що зумовлюють зниження якості молочної продукції на сучасному вітчизняному ринку. Визначені та проаналізовані основні складові формування якості молочної продукції: технічні, технологічні, організаційно-правові. Акцентована увага на фізіологічному обґрунтуванні якості молока та молочної продукції. | uk |
dc.description.abstract | The paper examined the factors that cause decline in the quality of dairy products on the domestic market today. Identified and analyzed the main components forming quality dairy products: technical, technological, organizational and legal. The attention to physiological justification as milk and dairy products. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали XLVI науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 22-24 березня 2017 р. | uk |
dc.subject | рівень якості | uk |
dc.subject | формування якості | uk |
dc.subject | стандартизація | uk |
dc.subject | quality | en |
dc.subject | quality formation | en |
dc.subject | standardization | en |
dc.title | Оцінка рівня якості молочної продукції українського виробника | uk |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 621.317 | |