dc.contributor.author | Дерібо, О. В. | uk |
dc.contributor.author | Дусанюк, Ж. П. | uk |
dc.contributor.author | Перебейніс, Ю. М. | uk |
dc.contributor.author | Железняк, О. Е. | uk |
dc.date.accessioned | 2017-09-18T11:30:04Z | |
dc.date.available | 2017-09-18T11:30:04Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | Визначення коефіцієта уточнення, що забезпечується тонким розточуванням головних отворів корпусних деталей [Електронний ресурс] / О. В. Дерібо, Ж. П. Дусанюк, Ю, М. Перебейніс, О. Е. Железняк // Матеріали XLVI науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 22-24 березня 2017 р. - Електрон. текст. дані. - 2017. - Режим доступу : https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fmt/all-fmt-2017/paper/view/2987. | uk |
dc.identifier.uri | https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fmt/all-fmt-2017/paper/view/2987 | |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/18182 | |
dc.description.abstract | Виконано аналіз точності обробки на прикладі тонкого розточування отвору в заготовки корпусній дета-
лі. Це дозволило виявити рівень впливу елементарних похибок на точність обробки і визначити коефіцієнт
уточнення | uk |
dc.description.abstract | The analysis of precision machining to fine example of boring holes in the blanks case details revealed. This level of
exposure elementary errors in precision machining and determine the rate of clarification. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали XLVI науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 22-24 березня 2017 р. | uk |
dc.subject | механічна обробка | uk |
dc.subject | точність | uk |
dc.subject | тонке розточування | uk |
dc.subject | коефіцієнт уточнення | uk |
dc.subject | machining | en |
dc.subject | precision fine boring | en |
dc.subject | coefficient clarification | en |
dc.title | Визначення коефіцієта уточнення, що забезпечується тонким розточуванням головних отворів корпусних деталей | uk |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 621.01(75) | |