dc.contributor.author | Дячок, В. В. | uk |
dc.contributor.author | Гуглич, С. І. | uk |
dc.contributor.author | Мараховська, А. О. | uk |
dc.date.accessioned | 2017-12-13T06:47:12Z | |
dc.date.available | 2017-12-13T06:47:12Z | |
dc.date.issued | 2015-09 | |
dc.identifier.citation | Дячок В. В. До питання очищення стічних вод виробництва харчових олій [Текст] / В. В. Дячок, С. І. Гуглич, А. О. Мараховська // Матеріали конференції V Всеукраїнського з’їзду екологів, 23-26 вересня 2015 р. - ВНТУ, 2015. - С. 172. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/19329 | |
dc.description.abstract | Зростання потужностей підприємств виробництва харчової олії на сьогоднішньому етапі розвитку харчової промисловості призводять до утворення величезних кількостей відпрацьованих вод, які формують стічні води виробничого процесу. Основними забруднюючими компонентами стічних вод є органічні речовини в основному жирового характеру, які діючі очисні споруди не спроможні очистити їх до рівня санітарних вимог. Це створює значну екологічну небезпеку оскільки викликає забруднення поверхневих вод органічними речовинами. | uk |
dc.description.abstract | Рост мощностей предприятий производства пищевого масла на сегодняшнем этапе развития пищевой промышленности приводят к образованию огромных количеств отработанных вод, формирующих сточные воды производственного процесса. Основными загрязняющими компонентами сточных вод являются органические вещества в основном жирового характера, действующие очистные сооружения не способны очистить их до уровня санитарных требований. Это создает значительную экологическую опасность поскольку вызывает загрязнение поверхностных вод органическими веществами. | ru |
dc.description.abstract | The growth of the capacity of the enterprises producing edible oils at the present stage of the development of the food industry leads to the formation of huge amounts of wastewater, which form wastewater from the production process. The main contaminating components of wastewater are organic substances of a largely fatty nature, which operating treatment facilities are not able to clear them to the level of sanitary requirements. This creates a significant environmental hazard as it causes the contamination of surface water with organic substances. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали конференції V Всеукраїнського з’їзду екологів, 23-26 вересня 2015 р. | uk |
dc.subject | виробництво харчової олії | uk |
dc.subject | стічні води | uk |
dc.subject | екологічна небезпека | uk |
dc.title | До питання очищення стічних вод виробництва харчових олій | uk |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 628. 54:664 | |