Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorМороз, О. В.uk
dc.contributor.authorШастун, А. В.uk
dc.date.accessioned2018-05-25T11:41:09Z
dc.date.available2018-05-25T11:41:09Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.citationМороз О. В. Ефективне управління конкурентоспроможністю підприємств кондитерської промисловості [Електронний ресурс] / О. В. Мороз, А. В. Шастун // Матеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р. – Електрон. текст. дані. – 2018. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2018/paper/view/4099.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/21181
dc.description.abstractРозглядаються теоретико-методичні засади управління конкурентоспроможністю підприємства, фактори впливу та стратегії конкурентоспроможності. Здійснено оцінювання стану та тенденцій розвитку кондитерської промисловості, проведено аналізування основних абсолютних та відносних показників діяльності підприємства ПАТ «Львівська кондитерська фабрика «Світоч» і здійснено оцінювання рівня його конкурентоспроможності. На основі отриманих результатів показників конкурентоспроможності запропоновано низку рекомендацій щодо удосконаленню управління конкурентоспроможністю підприємства.uk
dc.description.abstractTheoretical and methodological foundations of the management of enterprise competitiveness, factors of influence and competitiveness strategy are considered. The status and trends of the development of the confectionary industry, conducted a major review of absolute and relative indicators of activity of the enterprise PJSC «Lvov pastry factory "Svitoch" and carried out the evaluation of the level of its competitiveness are evaluated. Based on the results of the indicators of competitiveness a number of recommendations for improving the management of the enterprise's competitiveness is proposed.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали XLVII науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 14-23 березня 2018 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fm/all-fm-2018/paper/view/4099
dc.subjectконкурентоспроможністьuk
dc.subjectуправлінняuk
dc.subjectконкуренціяuk
dc.subjectстратегіяuk
dc.subjectcompetitivenessen
dc.subjectmanagementen
dc.subjectcompetitionen
dc.subjectstrategyen
dc.titleЕфективне управління конкурентоспроможністю підприємств кондитерської промисловостіuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc658.81


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію