Вплив хлібопекарських дріжджів на вихід і якість етилового спирту
dc.contributor.author | Прокопчук, С. П. | uk |
dc.contributor.author | Діденко, Н. О. | uk |
dc.date.accessioned | 2019-07-06T20:25:25Z | |
dc.date.available | 2019-07-06T20:25:25Z | |
dc.date.issued | 2005 | |
dc.identifier.citation | Прокопчук С. П. Вплив хлібопекарських дріжджів на вихід і якість етилового спирту [Текст] / С. П. Прокопчук, Н. О. Діденко // Вісник Вінницького національного медичного університету. – 2005. – Т. 9, № 1. – С. 34–37. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/26044 | |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Вінницький національний медичний університет ім. М. І. Пирогова | uk |
dc.relation.ispartof | Вісник Вінницького національного медичного університету. Т. 9, № 1 : 34–37. | uk |
dc.title | Вплив хлібопекарських дріжджів на вихід і якість етилового спирту | uk |
dc.type | Article | |
dc.identifier.udc | 664.64:661.124 |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Наукові роботи каф. ЕХТЗД [675]
статті, матеріали конференцій