dc.contributor.author | Ваховський, С. О. | uk |
dc.contributor.author | Віштак, І. В. | uk |
dc.date.accessioned | 2020-01-30T14:33:37Z | |
dc.date.available | 2020-01-30T14:33:37Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | Ваховський С. О. Використання інформаційних технологій та заходів безпеки при проектуванні [Текст] / С. О. Ваховський, І. В. Віштак // Матеріали Науково-практичної конференції "Якість і безпека: сучасні реалії", 02-03 березня 2017 р. – Вінниця : ВНТУ, 2017. – С. 15-18. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/28366 | |
dc.description.abstract | Розглянуто основні правила безпеки на харчовому підприємстві і методи їх розповсюдження.
Розглянуто питання щодо заходів запобігання травматизму. Розглянуто умови праці які виникають на
виробництві . Розглянуто основті ГОСТ щодо заходів умов праці. | uk |
dc.description.abstract | The basic safety rules for food business and how they spread. Questions regarding the measures to prevent
injury. The conditions of work that arise in the workplace. The main events on GOST conditions. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали Науково-практичної конференції "Якість і безпека: сучасні реалії", 02-03 березня 2017 р. : 15-18. | uk |
dc.subject | техно-хімічного контролю | uk |
dc.subject | раціональна організація технологічного процесу | uk |
dc.subject | нервовоемоційним навантаженням | uk |
dc.subject | списками виробництв | uk |
dc.subject | системи кондиціонування | uk |
dc.subject | пожежна безпека | uk |
dc.subject | techno-chemical control | en |
dc.subject | rational organization of technological process | en |
dc.subject | nervovoyi load | en |
dc.subject | lists of plants | en |
dc.subject | HVAC | en |
dc.subject | Fire safety | en |
dc.title | Використання інформаційних технологій та заходів безпеки при проектуванні | uk |
dc.title.alternative | Use of information technology and safety measures projecting | en |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 69.003 | |