Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorВаховський, С. О.uk
dc.contributor.authorВіштак, І. В.uk
dc.date.accessioned2020-01-30T14:33:37Z
dc.date.available2020-01-30T14:33:37Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.citationВаховський С. О. Використання інформаційних технологій та заходів безпеки при проектуванні [Текст] / С. О. Ваховський, І. В. Віштак // Матеріали Науково-практичної конференції "Якість і безпека: сучасні реалії", 02-03 березня 2017 р. – Вінниця : ВНТУ, 2017. – С. 15-18.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/28366
dc.description.abstractРозглянуто основні правила безпеки на харчовому підприємстві і методи їх розповсюдження. Розглянуто питання щодо заходів запобігання травматизму. Розглянуто умови праці які виникають на виробництві . Розглянуто основті ГОСТ щодо заходів умов праці.uk
dc.description.abstractThe basic safety rules for food business and how they spread. Questions regarding the measures to prevent injury. The conditions of work that arise in the workplace. The main events on GOST conditions.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали Науково-практичної конференції "Якість і безпека: сучасні реалії", 02-03 березня 2017 р. : 15-18.uk
dc.subjectтехно-хімічного контролюuk
dc.subjectраціональна організація технологічного процесуuk
dc.subjectнервовоемоційним навантаженнямuk
dc.subjectсписками виробництвuk
dc.subjectсистеми кондиціонуванняuk
dc.subjectпожежна безпекаuk
dc.subjecttechno-chemical controlen
dc.subjectrational organization of technological processen
dc.subjectnervovoyi loaden
dc.subjectlists of plantsen
dc.subjectHVACen
dc.subjectFire safetyen
dc.titleВикористання інформаційних технологій та заходів безпеки при проектуванніuk
dc.title.alternativeUse of information technology and safety measures projectingen
dc.typeThesis
dc.identifier.udc69.003


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію