dc.contributor.advisor | Томчук, М. А. | uk |
dc.contributor.author | Майданюк, А. Д. | uk |
dc.date.accessioned | 2020-01-31T15:54:37Z | |
dc.date.available | 2020-01-31T15:54:37Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | Майданюк А. Д. Вплив якості молочної продукції на здоров’я людей [Текст] / А. Д. Майданюк ; наук. кер. М. А. Томчук // Матеріали Науково-практичної конференції "Якість і безпека: сучасні реалії", 02-03 березня 2017 р. – Вінниця : ВНТУ, 2017. – С. 59-60. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/28387 | |
dc.description | Науковий керівник: Томчук Микола Антонович, кандидат технічних наук, доцент кафедри безпеки життєдіяльності та педагогіки
безпеки | uk |
dc.description.abstract | В статті здійснено огляд літературних джерел щодо особливостей і харчової цінності, якості і безпеки
молочних продуктів. Проведено аналіз впливу якості молочних харчових продуктів на здоров’я людини. | uk |
dc.description.abstract | In the article the review of the literature on the characteristics and nutritional value, quality and safety of dairy
products. The analysis of the impact of dairy foods on human health. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали Науково-практичної конференції "Якість і безпека: сучасні реалії", 02-03 березня 2017 р. : 59-60. | uk |
dc.subject | молочні продукти | uk |
dc.subject | натуральність | uk |
dc.subject | склад | uk |
dc.subject | безпечність | uk |
dc.subject | меламін | uk |
dc.subject | методи аналізу | uk |
dc.subject | dairy | en |
dc.subject | naturalness | en |
dc.subject | structure | en |
dc.subject | safety | en |
dc.subject | melamine | en |
dc.subject | methods of analysis | en |
dc.title | Вплив якості молочної продукції на здоров’я людей | uk |
dc.title.alternative | Influence quality of dairy products on human health | en |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 621.317.73 | |