dc.contributor.author | Співак, О. Ю. | uk |
dc.contributor.author | Дзюбанчук, М. С. | uk |
dc.date.accessioned | 2020-03-30T15:38:42Z | |
dc.date.available | 2020-03-30T15:38:42Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Співак О. Ю. Комбіноване енергопідведення в технологічних процесах сушіння плодово-ягідної сировини [Електронний ресурс] / О. Ю. Співак, М. С. Дзюбанчук // Матеріали XLIX науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 27-28 квітня 2020 р. – Електрон. текст. дані. – 2020. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fbtegp/all-fbtegp-2020/paper/view/9248. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/28877 | |
dc.description.abstract | Розглянуті перспективні способи енергопідведення при сушінні плодово-ягідної
сировини в сушарках конвективного типу.
Ключові слова: сушіння, яблука, пектин, | uk |
dc.description.abstract | The perspective ways of energy supply during drying of fruit and berry raw materials in the
convective type dryers are considered. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали XLIX науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 27-28 квітня 2020 р. | uk |
dc.relation.uri | https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fbtegp/all-fbtegp-2020/paper/view/9248 | |
dc.subject | сушіння | uk |
dc.subject | яблука | uk |
dc.subject | пектин | uk |
dc.subject | комбіновані методи сушіння | uk |
dc.subject | плодово-ягідна сировина | uk |
dc.subject | drying | en |
dc.subject | apples | en |
dc.subject | pectin | en |
dc.subject | combined methods of drying | en |
dc.subject | fruit and berry raw materials | en |
dc.title | Комбіноване енергопідведення в технологічних процесах сушіння плодово-ягідної сировини | uk |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 621.181 | |
dc.relation.references | Співак О. Ю. Дослідження кінетики процесів сушіння сільськогосподарської сировини в побутових сушарках [Текст] / О. Ю. Співак, М. О. Кучинський // Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві. - 2012. - № 1. - С. 85-89. | uk |
dc.relation.references | Стрельников, А. Инновационные подходы к переработке плодово-ягодной продукции [Текст] / А. Стрельников // Технологии пищевой и перерабатывающей промышленности АПК – продукты здорового питания. – 2015. – Вып. 1 (5). – С. 95–101. | ru |
dc.relation.references | Андрющенко А.И. Основы технологической термодинамики реальных процессов. М.: Высшая школа, 1975. - 264 с. | ru |
dc.relation.references | Баумштейн И.Т. Автоматизация процессов сушки в химической промышленности. М.: Химия, 1970. - 231 с. | ru |