Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorМаньковська, В. С.uk
dc.contributor.authorКоваль, Т. А.uk
dc.date.accessioned2020-03-30T16:18:14Z
dc.date.available2020-03-30T16:18:14Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.citationМаньковська В. С. Аналіз якості шоколаду [Електронний ресурс] / В. С. Маньковська, Т. А. Коваль // Матеріали XLIX науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 27-28 квітня 2020 р. – Електрон. текст. дані. – 2020. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2020/paper/view/9498.uk
dc.identifier.urihttps://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/29258
dc.description.abstractПроведено дослідження виробництва шоколаду та шоколадних виробів. Виявлено проблеми якості та конкурентоспроможності шоколаду українських виробників.uk
dc.description.abstractResearch on the production of chocolate and chocolate products. The problems of quality and competitiveness of chocolate of Ukrainian producers are revealed.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали XLIX науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 27-28 квітня 2020 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2020/paper/view/9498
dc.subjectякістьuk
dc.subjectконкурентоспроможністьuk
dc.subjectшоколадuk
dc.subjectшоколадний ринокuk
dc.subjectqualityen
dc.subjectcompetitivenessen
dc.subjectchocolateen
dc.subjectchocolate marketen
dc.titleАналіз якості шоколадуuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc681.586.73
dc.relation.referencesШоколадка – сладкая жизнь : состав шоколада [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://shokoladka.net/zdorov/sostav-shokolada.html.ru
dc.relation.referencesАкинфиева И. Рынок шоколадных изделий стабильно кастет //Продукты и ингредиенты – 2008. №8. – 37 с.ru
dc.relation.referencesЗахідна Маркетингова Компанія: огляд ринку шоколаду України 2010 року / А. Антошкив. – 2011. – Режим доступу: http://www.zmk.com.ua/ru/articles/11.html.uk
dc.relation.referencesОснови експертизи продовольчих товарів: навч. посібник для студентів вищих навчальних закладів / [В.Д. Малигіна, Л.Д. Титаренко, Л.В. Породіна та ін.]. — К.: Кондор, 2009. — 296 с.uk
dc.relation.referencesВироби кондитерські. Методи визначення масової частки жиру: ДСТУ ISO 5060:2008. – [Чинний від 2010–01–01]. – К.: Держспоживстандарт України, 2010. – 22 с.uk


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію