dc.contributor.author | Маньковська, В. С. | uk |
dc.contributor.author | Коваль, Т. А. | uk |
dc.date.accessioned | 2020-03-30T16:18:14Z | |
dc.date.available | 2020-03-30T16:18:14Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Маньковська В. С. Аналіз якості шоколаду [Електронний ресурс] / В. С. Маньковська, Т. А. Коваль // Матеріали XLIX науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 27-28 квітня 2020 р. – Електрон. текст. дані. – 2020. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2020/paper/view/9498. | uk |
dc.identifier.uri | https://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/29258 | |
dc.description.abstract | Проведено дослідження виробництва шоколаду та шоколадних виробів. Виявлено проблеми якості та конкурентоспроможності шоколаду українських виробників. | uk |
dc.description.abstract | Research on the production of chocolate and chocolate products. The problems of quality and competitiveness of chocolate of Ukrainian producers are revealed. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали XLIX науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 27-28 квітня 2020 р. | uk |
dc.relation.uri | https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2020/paper/view/9498 | |
dc.subject | якість | uk |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk |
dc.subject | шоколад | uk |
dc.subject | шоколадний ринок | uk |
dc.subject | quality | en |
dc.subject | competitiveness | en |
dc.subject | chocolate | en |
dc.subject | chocolate market | en |
dc.title | Аналіз якості шоколаду | uk |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 681.586.73 | |
dc.relation.references | Шоколадка – сладкая жизнь : состав шоколада [Електронний ресурс]. – Режим доступу:
http://shokoladka.net/zdorov/sostav-shokolada.html. | ru |
dc.relation.references | Акинфиева И. Рынок шоколадных изделий стабильно кастет //Продукты и ингредиенты –
2008. №8. – 37 с. | ru |
dc.relation.references | Західна Маркетингова Компанія: огляд ринку шоколаду України 2010 року / А. Антошкив.
– 2011. – Режим доступу: http://www.zmk.com.ua/ru/articles/11.html. | uk |
dc.relation.references | Основи експертизи продовольчих товарів: навч. посібник для студентів вищих навчальних
закладів / [В.Д. Малигіна, Л.Д. Титаренко, Л.В. Породіна та ін.]. — К.: Кондор, 2009. — 296
с. | uk |
dc.relation.references | Вироби кондитерські. Методи визначення масової частки жиру: ДСТУ ISO 5060:2008. –
[Чинний від 2010–01–01]. – К.: Держспоживстандарт України, 2010. – 22 с. | uk |