Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorКозак, А. Ю.uk
dc.contributor.authorКрилик, Л. В.uk
dc.date.accessioned2020-03-30T16:25:39Z
dc.date.available2020-03-30T16:25:39Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.citationКозак А. Ю. Особливості проектування інтелектуального модуля формування замовлень поставок продуктів для ресторану [Електронний ресурс] / А. Ю. Козак, Л. В. Крилик // Матеріали XLIX науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 27-28 квітня 2020 р. – Електрон. текст. дані. – 2020. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fitki/all-fitki-2020/paper/view/8731.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/29380
dc.description.abstractВ роботі розглянуто особливості автоматизації процесу формування замовлень поставок продуктів для ресторану. Запропоновано використання регресійного аналізу при проектуванні інтелектуального модуля формування замовлень поставок продуктів для ресторану, що забезпечує високу точність прогнозування обсягів використання продуктів.uk
dc.description.abstractIn this article the features of automation of the process of forming orders for supplying products for a restaurant are considered. It is proposed to implement a regression result in the development of an intelligent module, which prohibits the delivery of a product for a restaurant that has high prediction accuracy.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали XLIX науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 27-28 квітня 2020 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fitki/all-fitki-2020/paper/view/8731
dc.subjectпроектуванняuk
dc.subjectінтелектуальний модульuk
dc.subjectрегресійний аналізuk
dc.subjectпрогнозуванняuk
dc.subjectобсяг використання продуктівuk
dc.subjectбаза данихuk
dc.subjectdesigningen
dc.subjectintelligent moduleen
dc.subjectthe regression analysisen
dc.subjectprognosticationen
dc.subjectvolume of the products useen
dc.subjectdatabaseen
dc.titleОсобливості проектування інтелектуального модуля формування замовлень поставок продуктів для ресторануuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc004.42
dc.relation.referencesВведение в анализ данных [Електронний ресурс]. Режим доступу до матеріалу: http://alexanderdyakonov.narod.ru/lpotdyakonov.pdf. − Назва з екрана.ru
dc.relation.referencesШтовба С. Д. Введение в теорию нечетких множеств и нечеткую логику [Електронний ресурс]. Режим доступу до матеріалу: https://www.twirpx.com/file/1528166/. − Назва з екрана.ru
dc.relation.referencesМетоды и модели анализа данных / [А. А. Барсегян, М. С. Куприянов, В. В. Степаненко и др.]. – СПб. : БХВ-Петербург, 2004. – 336 с.ru
dc.relation.referencesКонноли Т. Базы даннях : проектирование, реализация и сопровождение. Теория и практика / Конноли Т., Бегг К., Страчан А.  – М. : Вильямс. 2000. – 1093 с.ru


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію