dc.contributor.author | Козак, А. Ю. | uk |
dc.contributor.author | Крилик, Л. В. | uk |
dc.date.accessioned | 2020-03-30T16:25:39Z | |
dc.date.available | 2020-03-30T16:25:39Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Козак А. Ю. Особливості проектування інтелектуального модуля формування замовлень поставок продуктів для ресторану [Електронний ресурс] / А. Ю. Козак, Л. В. Крилик // Матеріали XLIX науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 27-28 квітня 2020 р. – Електрон. текст. дані. – 2020. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fitki/all-fitki-2020/paper/view/8731. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/29380 | |
dc.description.abstract | В роботі розглянуто особливості автоматизації процесу формування замовлень поставок продуктів для ресторану. Запропоновано використання регресійного аналізу при проектуванні інтелектуального модуля формування замовлень поставок продуктів для ресторану, що забезпечує високу точність прогнозування обсягів використання продуктів. | uk |
dc.description.abstract | In this article the features of automation of the process of forming orders for supplying products for a restaurant are considered. It is proposed to implement a regression result in the development of an intelligent module, which prohibits the delivery of a product for a restaurant that has high prediction accuracy. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали XLIX науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 27-28 квітня 2020 р. | uk |
dc.relation.uri | https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fitki/all-fitki-2020/paper/view/8731 | |
dc.subject | проектування | uk |
dc.subject | інтелектуальний модуль | uk |
dc.subject | регресійний аналіз | uk |
dc.subject | прогнозування | uk |
dc.subject | обсяг використання продуктів | uk |
dc.subject | база даних | uk |
dc.subject | designing | en |
dc.subject | intelligent module | en |
dc.subject | the regression analysis | en |
dc.subject | prognostication | en |
dc.subject | volume of the products use | en |
dc.subject | database | en |
dc.title | Особливості проектування інтелектуального модуля формування замовлень поставок продуктів для ресторану | uk |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 004.42 | |
dc.relation.references | Введение в анализ данных [Електронний ресурс]. Режим доступу до матеріалу: http://alexanderdyakonov.narod.ru/lpotdyakonov.pdf. − Назва з екрана. | ru |
dc.relation.references | Штовба С. Д. Введение в теорию нечетких множеств и нечеткую логику [Електронний ресурс]. Режим доступу до матеріалу: https://www.twirpx.com/file/1528166/. − Назва з екрана. | ru |
dc.relation.references | Методы и модели анализа данных / [А. А. Барсегян, М. С. Куприянов, В. В. Степаненко и др.]. – СПб. : БХВ-Петербург, 2004. – 336 с. | ru |
dc.relation.references | Конноли Т. Базы даннях : проектирование, реализация и сопровождение. Теория и практика / Конноли Т., Бегг К., Страчан А. – М. : Вильямс. 2000. – 1093 с. | ru |