Показати скорочену інформацію

dc.contributor.advisorTkachenko, S. Yo.en
dc.contributor.authorВласенко, О. В.uk
dc.contributor.authorVlasenko, O. V.en
dc.date.accessioned2021-04-19T11:23:04Z
dc.date.available2021-04-19T11:23:04Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.citationВласенко О. В. Інтенсивність теплообміну за умов нагрівання і охолодження цукрового розчину [Електронний ресурс] / О. В. Власенко; наук. кер С. Й. Ткаченко // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції "Інноваційні технології в будівництві, Вінниця", 10-12 листопада 2020 р. – Електрон. текст. дані. – Вінниця : ВНТУ, 2020. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/itb/itb2020/paper/view/10926.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/31847
dc.descriptionНауковий керівник: Ткаченко Станіслав Йосипович, д-р. техн. наук, професорuk
dc.description.abstractДосліджено інтенсивність теплообміну в системі «вода в кільцевому об’ємі – тонка циліндрична металева стінка – цукровий розчин» в умовах нестаціонарних теплових процесів. Експериментально встановлено на скільки можливе використання експериментальних результатів отриманих на дослідній установці, коли замість твердого металічного циліндра досліджується металевий тонкостінний циліндр заповнений цукровим розчином різної концентрації.uk
dc.description.abstractThe intensity of heat exchange in the system "water in an annular volume - a thin cylindrical metal wall - an organic medium " in the conditions of non-stationary thermal processes was studied. It is experimentally established to what extent it is possible to use the experimental results obtained in the experimental setup, when instead of a solid metal cylinder the metal thin-walled cylinder filled with sugar solution of different concentration is investigated.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали Міжнародної науково-технічної конференції "Інноваційні технології в будівництві, Вінниця", 10-12 листопада 2020 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/itb/itb2020/paper/view/10926
dc.subjectкоефіцієнт тепловіддачіuk
dc.subjectтемп нагріванняuk
dc.subjectнестаціонарний теплообмінuk
dc.subjectheat transfer coefficienten
dc.subjectheating rateen
dc.subjectnon-stationary heat transferen
dc.titleІнтенсивність теплообміну за умов нагрівання і охолодження цукрового розчинуuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc681.12
dc.relation.referencesТкаченко С. Й. Нові методи визначення інтенсивності теплообміну в системах переробки органічних відходів : монографія / С. Й. Ткаченко, Н. В. Пішеніна. – Вінниця : ВНТУ, 2017. – 148 с.uk
dc.relation.referencesГинзбург А.С. Теплофизические характеристики пищевых продуктов : Справочник / А. С. Гинзбург, М. А. Громов, Г. И. Красовская. – Москва : Пищевая промышленность, 1980. – 288 с.ru
dc.relation.referencesМихеев М. А. Основы теплопередачи. Изд. 2–е, стереотип / М. А. Михеев, И. М. Михеева. – М. : «Энергия», 1977. – 344 с.ru
dc.relation.referencesКалендер’ян В. О. Методи дослідження процесів теплообміну. Експериментальні методи. Навчальний посібник. Частина 2 / В. О. Календер’ян. – Одеса: ОДАХ, 2006. – 75 с.uk


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію