dc.contributor.advisor | Tkachenko, S. Yo. | en |
dc.contributor.author | Власенко, О. В. | uk |
dc.contributor.author | Vlasenko, O. V. | en |
dc.date.accessioned | 2021-04-19T11:23:04Z | |
dc.date.available | 2021-04-19T11:23:04Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Власенко О. В. Інтенсивність теплообміну за умов нагрівання і охолодження цукрового розчину [Електронний ресурс] / О. В. Власенко; наук. кер С. Й. Ткаченко // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції "Інноваційні технології в будівництві, Вінниця", 10-12 листопада 2020 р. – Електрон. текст. дані. – Вінниця : ВНТУ, 2020. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/itb/itb2020/paper/view/10926. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/31847 | |
dc.description | Науковий керівник: Ткаченко Станіслав Йосипович, д-р. техн. наук, професор | uk |
dc.description.abstract | Досліджено інтенсивність теплообміну в системі «вода в кільцевому об’ємі – тонка циліндрична металева
стінка – цукровий розчин» в умовах нестаціонарних теплових процесів. Експериментально встановлено на скільки
можливе використання експериментальних результатів отриманих на дослідній установці, коли замість
твердого металічного циліндра досліджується металевий тонкостінний циліндр заповнений цукровим розчином
різної концентрації. | uk |
dc.description.abstract | The intensity of heat exchange in the system "water in an annular volume - a thin cylindrical metal wall - an organic
medium " in the conditions of non-stationary thermal processes was studied. It is experimentally established to what extent
it is possible to use the experimental results obtained in the experimental setup, when instead of a solid metal cylinder the
metal thin-walled cylinder filled with sugar solution of different concentration is investigated. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції "Інноваційні технології в будівництві, Вінниця", 10-12 листопада 2020 р. | uk |
dc.relation.uri | https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/itb/itb2020/paper/view/10926 | |
dc.subject | коефіцієнт тепловіддачі | uk |
dc.subject | темп нагрівання | uk |
dc.subject | нестаціонарний теплообмін | uk |
dc.subject | heat transfer coefficient | en |
dc.subject | heating rate | en |
dc.subject | non-stationary heat transfer | en |
dc.title | Інтенсивність теплообміну за умов нагрівання і охолодження цукрового розчину | uk |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 681.12 | |
dc.relation.references | Ткаченко С. Й. Нові методи визначення інтенсивності теплообміну в системах переробки органічних відходів :
монографія / С. Й. Ткаченко, Н. В. Пішеніна. – Вінниця : ВНТУ, 2017. – 148 с. | uk |
dc.relation.references | Гинзбург А.С. Теплофизические характеристики пищевых продуктов : Справочник / А. С. Гинзбург, М. А. Громов, Г. И.
Красовская. – Москва : Пищевая промышленность, 1980. – 288 с. | ru |
dc.relation.references | Михеев М. А. Основы теплопередачи. Изд. 2–е, стереотип / М. А. Михеев, И. М. Михеева. – М. : «Энергия», 1977. – 344 с. | ru |
dc.relation.references | Календер’ян В. О. Методи дослідження процесів теплообміну. Експериментальні методи. Навчальний посібник. Частина 2 /
В. О. Календер’ян. – Одеса: ОДАХ, 2006. – 75 с. | uk |