Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorРайчук, А. І.uk
dc.contributor.authorСоломон, А. М.uk
dc.contributor.authorВіштак, І. В.uk
dc.contributor.authorSolomon, A. M.en
dc.contributor.authorVishtak, I. V.en
dc.contributor.authorRaichuk, A. I.en
dc.date.accessioned2021-06-08T06:27:21Z
dc.date.available2021-06-08T06:27:21Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.citationРайчук А. І. Безпечне вживання збагачених рослинними екстрактами кисломолочних напоїв [Текст] / А. І. Райчук, А. М. Соломон, І. В. Віштак // Матеріали науково-практичної конференції "Якість і безпека. Сучасні реалії", 14-15 березня 2018 р. – Вінниця : ВНТУ, 2018. – С. 69-71.uk
dc.identifier.isbn978-966-641-732-2
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32481
dc.description.abstractСтан здоров'я людини і тривалість її життя знаходиться в прямій залежності від харчування. Існує також залежність між хворобами та нераціональним харчуванням. Більш того, результати останніх досліджень медиків, фізіологів, біологів, харчовиків дали можливість виявити кореляційну залежність між вмістом у продуктах окремих нутрієнтів та станом здоров'я населення. Постає питання вдосконалення традиційних молочних продуктів, підвищення їхньої біологічної цінності, їх здатності зміцнювати імунітет, що особливо важливо в зимовий період, коли надходження корисних речовин із їжею зводиться до мінімуму.uk
dc.description.abstractThe state of human health and the duration of his life is directly dependent on nutrition. There is also a relationship between diseases and inappropriate nutrition. Moreover, the results of recent studies of physicians, physiologists, biologists, and food processors have made it possible to reveal the correlation between the content of certain nutrients in foods and the state of health of the population. There is a question of improving traditional dairy products, increasing their biological value, their ability to strengthen immunity, which is especially important in the winter when the intake of nutrients with food is minimized.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали науково-практичної конференції "Якість і безпека. Сучасні реалії", 14-15 березня 2018 р. : 69-71.uk
dc.subjectмолокоuk
dc.subjectсквашуванняuk
dc.subjectкисломолочний напійuk
dc.subjectбактеріальний препаратuk
dc.subjectфізіологія харчуванняuk
dc.subjectбезпечне вживанняuk
dc.subjectдієтичне харчуванняuk
dc.subjectmilken
dc.subjectsouringen
dc.subjectsour milk producten
dc.subjectbacterial preparationen
dc.subjectphysiology of nutritionen
dc.subjectsafe of the usingen
dc.subjectdietary nutritionen
dc.titleБезпечне вживання збагачених рослинними екстрактами кисломолочних напоївuk
dc.title.alternativeSafe use of sour milk products with addition of germinated ryeen
dc.typeThesis
dc.identifier.udc663,614
dc.relation.referencesПогарская В. В. Новые технологии функциональных оздоровитель-ных продуктов : моногр. [Текст] / В. В. Погарская, А. И. Черевко, Р. Ю. Павлюк и др. – Х. : Харьк. гос. университет питания и торговли, 2007. – 262 с.ru
dc.relation.referencesГойко І. Ю., Антиоксидантні властивості кисломолочних напоїв збагачених рослинною сировиною Харчова наука і технологія с.52 2(23) 2013uk
dc.relation.referencesТовстуха Є.С./Фітотерапія / Є.С. Товстуха К. 1993. 434 с.uk
dc.relation.referencesБурлакова, Е.Б. Биоантиоксиданты: вчера, сегодня, завтра [Текст] / Е.Б. Бурлакова // Биологическая кинетика: Сб. обзорных статей. М., 2005. Т. 2. С. 10–45.ru
dc.relation.referencesDillard, C.J. Phytochemicals: nutraceuticals and human health [Text] / C.J. Dillard, J.B. German // J. Sci. Food Agric. 2000. V. 80. P. 1744–1756.en
dc.relation.referencesМазнев, Н.И. Энциклопедия лекарственных растений. 3-е изд., искр. и доп. [Текст] / Н.И. Мазнев. – М.: Мартин, 2004. – 496 с.ru
dc.relation.referencesФормазюк, В.И. Энциклопедия пищевых лекарственных растений. Культурные и дикорастущие растения в практической медицине [Текст] / Валентина Формазюк – К.: Изд-во А.С.К., 2003. – 792 с.ru
dc.relation.referencesЕрмаков, А.И. Методы биохимического исследования растений [Текст] / А.И. Ермаков, В.В. Арасимович, Н.П. Ярош и др. – Л.: Агропромиз- дат. Ленингр. отд-ние, 1987. – 430 с.ru


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію