Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorСоломон, А. М.uk
dc.contributor.authorМисак, Г. В.uk
dc.contributor.authorВіштак, І. В.uk
dc.contributor.authorSolomon, A. M.en
dc.contributor.authorVishtak, I. V.en
dc.contributor.authorMysak, G. V.en
dc.date.accessioned2021-06-08T06:41:41Z
dc.date.available2021-06-08T06:41:41Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.citationСоломон А. М. Безпечне вживання кисломолочних напоїв із наповнювачем з пророщеного жита для харчування людей похилого віку [Текст] / А. М. Соломон, Г. В. Мисак, І. В. Віштак // Матеріали науково-практичної конференції "Якість і безпека. Сучасні реалії", 14-15 березня 2018 р. – Вінниця : ВНТУ, 2018. – С. 71-73.uk
dc.identifier.isbn978-966-641-732-2
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32482
dc.description.abstractУ роботі наведено основні технологічні етапи отримання кисломолочного напою з додаванням пророщеного жита. Встановлено оптимальні умови , для пророщування жита та співвідношення молока і жита в рецептурі напою. Підібрано форму наповнювача для внесення до напою. Обрано бактеріальний препарат для сквашування молока. Отриманий кисломолочний напій збагачений поживними речовинами завдяки додаванню пророщеного жита та безпечний для вживання людям похилого віку.uk
dc.description.abstractThe paper shows the main technological stages of obtaining a sour milk drink with the addition of sprouted rye. The optimal conditions for germination of rye and the ratio of milk and rye in the drink formulation have been established. The form of the filler for entering the drink is selected. Selected bacterial drug for milk ripening. The resulting sour-milk drink is enriched with nutrients due to the addition of sprouted rye and safe for elderly people.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали науково-практичної конференції "Якість і безпека. Сучасні реалії", 14-15 березня 2018 р. : 71-73.uk
dc.subjectмолокоuk
dc.subjectсквашуванняuk
dc.subjectкисломолочний напійuk
dc.subjectпророщене житоuk
dc.subjectбактеріальний препаратuk
dc.subjectфізіологія харчуванняuk
dc.subjectбезпечне вживанняuk
dc.subjectдієтичне харчуванняuk
dc.subjectmilken
dc.subjectsouringen
dc.subjectsour milk producten
dc.subjectgerminated ryeen
dc.subjectbacterial preparationen
dc.subjectphysiology of nutritionen
dc.subjectsafe of the usingen
dc.subjectdietary nutritionen
dc.titleБезпечне вживання кисломолочних напоїв із наповнювачем з пророщеного жита для харчування людей похилого вікуuk
dc.title.alternativeSafe use of sour milk products with addition of germinated ryeen
dc.typeThesis
dc.identifier.udc614, 663
dc.relation.referencesТихомирова Н.А. Современное состояние и перспективы развития продуктов функционального питания // Молочная промышленность. — 2009. — N» 7.ru
dc.relation.referencesКравцова О.В. Удосконалення технологій кисломолочного напою з харчовими волок-нами «Фіброгам» / О.В. Кравцова, Т.А. Скорчено // Молочное дело. — 2008. — № 5.uk
dc.relation.referencesСахрынин М.Н. Молочные продукты с наполнителем из проросшей пшеницы / М.Н. Сах- рынин, Мусина О.Н. // Молочная промышленность. — 2006. — № 9. Вru
dc.relation.referencesКравцова О.В. Удосконалення технологій кисломолочного напою з харчовими волок- нами «Фіброгам» / О.В. Кравцова, Т.А. Скорчено // Молочное дело. — 2008. — № 5.uk
dc.relation.referencesСахрынин М.Н. Молочные продукты с наполнителем из проросшей пшеницы / М.Н. Сах- рынин, Мусина О.Н. // Молочная промышленность. — 2006. — № 9.ru


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію