dc.contributor.author | Слижук, А. Д. | uk |
dc.contributor.author | Slizhuk, A. D. | en |
dc.date.accessioned | 2021-06-16T08:11:55Z | |
dc.date.available | 2021-06-16T08:11:55Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Слижук А. Д. Формування культури раціонального харчування [Текст] / А. Д. Слижук // Матеріали науково-практичної конференції "Якість і безпека. Сучасні реалії", 14-15 березня 2018 р. – Вінниця : ВНТУ, 2018. – С. 185-188. | uk |
dc.identifier.isbn | 978-966-641-732-2 | |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32808 | |
dc.description.abstract | Харчування є найважливішою фізіологічною потребою людини. Воно необхідне для побудови клітин і тканин, надходження енергії і поживних речовин. В сучасних умовах харчові продукти часто стають джерелом небезпечних для людини речовин, викликати серйозні розлади здоров'я та інші проблеми. Небезпечним може бути не тільки товар, але і його упаковка, процес виробництва. У даній роботі було визначено користь вживання яблучного соку на організм людини та його корисні властивості. | uk |
dc.description.abstract | Nutrition is the most important physiological need of man. It is necessary for the construction of cells and tissues, the flow of energy and nutrients. In modern conditions, food products often become sources of substances hazardous to humans, cause serious health problems and other problems. Dangerous can be not only the product, but also its packaging, production process. In this paper, the benefits of apple juice on the human body and its beneficial properties were determined. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали науково-практичної конференції "Якість і безпека. Сучасні реалії", 14-15 березня 2018 р. : 185-188. | uk |
dc.subject | яблука | uk |
dc.subject | яблучний сік | uk |
dc.subject | здоров’я | uk |
dc.subject | користь вживання | uk |
dc.subject | хімічний склад яблучного соку | uk |
dc.subject | вплив яблучного соку на холестирин | uk |
dc.subject | apple juice | en |
dc.subject | health | en |
dc.subject | beneficial use | en |
dc.subject | chemical composition of apple juice | en |
dc.subject | the effect of apple juice on cholesterol | en |
dc.title | Формування культури раціонального харчування | uk |
dc.title.alternative | Formation of a culture of rational nutrition | en |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 613.2-053.6. | |
dc.relation.references | Маршанова Г.Л. «О пользе яблок» [текст] // научно методический журнал, Химия в школе. 2001. No3. С.71-76. | ru |
dc.relation.references | Значення раціонального харчування для підтримки здоров’я молоді / О. В. Кузьмінська, М. С. Червона. – К. : Державний інститут проблем сім’ї та молоді, Український ін-т соціальних досліджень, 2004. – Кн. 4. – 128 с. | uk |
dc.relation.references | Дембіцька С. В., Козак Я. Л. Вплив ВЕЕО (відходи електричного та електричного обладнання) на здоров’я людини та навколишнє середовище. ХХІХ Міжнародна науково-практична конференція. Наука. Інновації. Прогрес. Том 1 – 2015 р. | uk |
dc.relation.references | Екотрофологія. Основи екологічно безпечного харчування : Навчальний посібник / Т. М. Димань, М. М. Барановський, Г. О. Білявський, О. В. Власенко, Л. В. Мороз. – К. : Лібра, 2006. – 304 c. | uk |
dc.relation.references | Губа Н.И. Овощи и фрукты на вашем столе / Н. И. Губа. – К. : Урожай, 1984. – 344 с. | ru |